tisdag 3 april 2012

Vem kan opponera sig?


-"Sarkozy utvisar islamister och imamer.
Frankrike deporterar fem militanta islamister och muslimska imamer som led i offensiven mot terrorn."

Är detta upprörande?
Ska jag bli echaufferad?
För att den man som vill bli president, är beredd att ta ansvar för sitt lands invånare och skydda alla dem, mot oskyldigas död, terrorism, fanatism och fundamentalism.
Sorry.
Jag förstår inte frågan.

aftenposten

.

3 kommentarer:

  1. Varför bara fem? I ett land som Frankrike måste det finns många gånger fler extremister som borde avvisas? Eller tycker man som snuppan i SSU att det är orättvist att skicka tillbaka våldsverkare till sitt eget land och egen kultur?

    SvaraRadera
  2. Instämmer med Argus,det finns minst 500-1000 islamistiska terrorister i detta mångkulturens land...
    Men i valtider räcker det ju med att visa vilja,och med några stycken utvalda araber,kan de kanske ge någon extraröst !!
    Men ärligt sagt är ju Frankrike,som tidigare kolonialmakt redan förlorat.Titta själv runt i de stadsdelar av Paris och andra större städer,som ni vågar besöka under ljusa delen av dagen,"och ni skall finna"..
    Men i motsats till Absurdistan,har ju deras misär växt fram sedan 50-talet."Vår" undergång går ju nu betydligt snabbare,med välvilligt bistånd från de styrande sju !!

    SvaraRadera
  3. Snuppan tycker säkert Sarkozy är rasist.
    Och jag tror att ni båda har mycket rätt, men han kanske pytsar ut lite då och då för att hålla sig flytande fram till valet?

    SvaraRadera