tisdag 3 april 2012

Civilisationen backar i takt med invandringen.



"Även förortspojkar har rätt att växa upp utan våld.
De ungdomar som hörs och syns ute på torgen har i många fall inte ett tryggt hem att gå till. Mest utsatta är utlandsfödda pojkar, som riskerar att bli slagna av föräldrarna." skriver Jan Jönsson, ordförande, Skärholmens stadsdelsnämnd.

Givetvis håller jag med, även om tajmingen är extremt dålig.
Ingen, ingen, ingen ska behöva bli slagen och misshandlad.
Men.
Vad i heeeeeela världen har du tänkt göra åt detta, Jan Jönsson?
-"Genom särskilda relationsvåldsteam i socialtjänsten och utbildning för fastighetsskötare i tecken på familjevåld, kan fler barn och mammor uppmärksammas tidigare. Men när det sedan gäller vilka stödinsatser som kan erbjudas behöver mer göras. Ofta tvingas socialtjänsten avsluta sina utredningar när en av föräldrarna tackar nej till stöd för sitt barn."

Jag antar att du skämtar med mig aprilo, för inte ens Sveriges mästargodhetstyranner och sagoberättare kan väl ens drömma om en lösning på denna never-ending-story i religionens och klanförtryckets namn.


Somliga, jag till exempel, skulle säga att det är rent av vansinnigt korkat av makthavarna, att först bekämpa barnagan med alla medel och stolt gå i spetsen för detta internationellt.
Därefter öppna gränserna för massor med människor som aldrig har hört talas om denna lag - och dessutom skulle ge blanka den i den, eftersom de följer andra lagar.

Det är intressant att ögna igenom kommentarerna till denna aningslösa artikel - aldrig förr har svenskar tyckts så trötta på regeringens inkompetens. Vi verkar faktiskt ha fått nog.
Äntligen och tack och lov.

2 kommentarer:

  1. Hmmm... ska vi bilda en kommitté, tillsätta en utredning eller skapa en grupp på Facebook? ;-)

    SvaraRadera
  2. Eeehhhh....kan vi inte bara göra som Reinis och strunta i alltihopa??

    SvaraRadera