torsdag 5 april 2012

Ullenhag flyttar kontoret till Baku.


Sverige tror sig ha en Europavinnare i Loreens låt ”Euphoria” i Melodi Grand Prix i år.
I sångnumret har hon en fantastisk dansare, Ausben Jordan, 29, som har dansat bakom både Madonna och Snoop Dogg. Men inför tävlingen i Baku har plötsligt teamet kring Loreen ­letat efter en ersättare till den fantastiske dansaren.
Enligt uppgift kretsade diskussionen kring hans svarta hudfärg, SVT sägs vara rädda för den rasism som man upplever finns i framförallt Östeuropa.
Mitt i vinnarhybrisen är detta det sista det svenska laget vill, att tappa röster på en sån sak, säger en källa med god insyn.

– Det var ett missförstånd, säger dock schlagerdirektör Björkman.

Men Ullenhag/Lööf/Reinfeldt är förstås alldeles tagna och förfärade och tror inte att alls detta är en myt.
Så alliansen har nu bestämt sig för att flytta Ullenhags kontor till Baku i Azerbajdzjan i 10 år, för att ställa saker och ting till rätta med verklig korrektsvensk pondus.

aftonbladet

3 kommentarer:

  1. Hela världen är nu ur led....
    I Absurdistan hoppar "Mytulle" högt av rädslan, för att en neger från USA,kan verka nedvärderande för sitt högt ärade land Annorlunda..och detta vid en schlagertävling !!
    I Tyskland vrider de "korrekta" sig i våndor, för att nobelpristagaren Gunter Grass,har haft fräckheten att kritisera Israel för deras innehav av atombomber..i en påskdikt !!
    Det är en svår tid för de mångkulturella,och även "våra" kommunister och EXPO tycks f.n gå kräftgång..

    SvaraRadera
  2. AFA/PK/Expo laddar till krig. I Kortedala imorgon.

    SvaraRadera
  3. Buhu buhu! Stackare! - Svart president i USA - Hela svenska folket älskar och röstade på Loreen och ni sitter där i eran sorgliga bitterhet och undrar varför inte någon tycker som er. Låt mig berätta varför: Era åsikter luktar unken gammal skåpmat.

    SvaraRadera