torsdag 5 april 2012

Norge varnar för brutala utländska ligor.


På VG berättas idag den nakna sanningen och visas en videofilm när två rumänska kvinnor med brutalt våld river guldringen av en försvarslös 83årig kvinna.
Det brutala guld- och smyckerånet utanför Husebyhagen seniorsenter lördagen 24. mars är ett av 20 liknande bara i Oslo de två sista veckorna.

Nu varnar polisen för en ny form av kriminalitet som har exploderat på flera andra platser i landet: Utländska kvinnor som rånar äldre norska kvinnor på vigselringar, guldarmband och dyrbara smycken.
(PS, snart på en plats nära dig!!)

Jag från ynkryggs- och fegarsamhället lyfter på hatten för sunda och friska Norge som är raka och vill skydda sina meborgare.


Här i Sverige håller regeringen istället på att förbereda för det stora fina hyllningsfirandet av Romernas nationaldag på söndag den 8e april, som min svenska almanacka påminner om.


3 kommentarer:

  1. Märkligt att grannlandet Norge har såååå stora problem med dessa zigenare !!
    Här i Sverige är vi tydligen helt befriade från sådan fega angrepp på de äldre..I varje fall har jag inte sett någon notis,om liknande...
    Tack och lov tycks "vår" svenska kriminalitet, vara enbart knutet till pursvenska förövare !!
    Något vi verkligen kan glädja oss över,i nya mångkulturella Absurdistan...

    SvaraRadera
  2. Jag hittade artikeln på vg.no, men ingen länk till videon. Vet någon om den finns allmänt tillänglig?

    SvaraRadera
  3. Sorry, jag har problem med länken http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10049723, och hittar inte videon, bara stillbilderna.

    SvaraRadera