torsdag 19 april 2012

Släpp taget, Silbersky.














I Debatt ikväll visade Leif Silbersky upp ett lika obegripligt chockerande som motbjudande ansikte, en hyllning till tystnaden, diktaturens största vän.

Politikern och tidigare ledarskribenten på SvD, Maria Abrahamsson stod självklart upp för öppenheten och offentligheten. Det vore inte märkvärdigt alls enligt våra länders principer att sända Breivikrättegången på TV, det innebär i själva verket inget annat än att alla de som inte får fysiskt plats i rättegångssalen ska ha samma rätt och tillgång till vad som sker i målet.
Men Silbersky trasslar till det för sig på länk från Stockholm, denne gamle juristräv vill inte att Breivik ska tillåtas säga vissa delar av sitt försvar i TV, för att det kan finnas dumhuvuden bland oss som får idéer av det.
Undrar vilka mer ämnen och uttalanden från misstänkta som Silbersky vill cencurera för oss medborgare?
Och är det ett sånt land Silbersky vill att vi ska leva i, ett samhälle där majoriteten mentalt sunda och friska människor ska förtigas offentlighet och öppenhet, för att det finns några knäppgökar bland oss?
KVÄLLENS MEGARYYYYYYS.

2 kommentarer:

  1. Hur länge skall denna mossiga lagvrängare orka hålla på,att vränga,förringa och glorifiera brottslingar...Nog har han tjänat mer än mycket,på alla de "invandrare" han haft förmånen,att få företräda och framföra deras sagor o.lögner inför domstol !!För mig förefaller denna figur,vara en manlig kopia av Sara,som födde barn vid 90....

    SvaraRadera
  2. Tror de flesta av oss känner exakt så. Fast han verkar inte ha fattat meddelandet....

    SvaraRadera