onsdag 25 april 2012

Den avskyvärda Skammen är svenska politikers och den tigande PKpressens.

Newsmill idag: Samhällets flathet har lett till ytterligare ett mord.

Harald Lang kommenterar bäst:
-" Det som nu bekymrar journalister och politiker är inte att en flicka har blivi mördad, utan att händelsen kan underblåsa islamofobin. Det är också därför myndigheterna inte har ingripit."

”Samtlig personal, medarbetare och volontärer inom "Tänk om!" visar sitt djupaste deltagande” lyder texten på hemsidan som konstaterar att det är en tung dag för ”alla människors rätt till friheten att själva få välja sina liv”.


                                                    AMEN.


aftonbladet

2 kommentarer:

  1. I detta tragiska "hedersmord" sitter nu även den 39-åriga modern anhållen..En misstanke jag från början hade,att det hela skett sedan familjen gaddat sig samman,mot sin dotter.
    Denna stackars 19-åriga var redan som 13-åring under familjens tvång bortgift,till en annan inom deras kuriösa sekt.
    Men vilken skuld bär de ansvariga inom 7-klövern,när man urskiljningslöst importerar dessa främmande religioner,och därpå låter deras medeltida seder fritt råda i Sverige ??
    En ung flicka som söker integrera sig,ställdes i stort ensam.Hade hon enbart fått ett litet uns,av alla de förmåner dessa "berikare" annars åtnjuter,hade hon kanske kunnat räddats !!

    SvaraRadera
  2. Politikerna bär skulden. De lovar frihet och demokrati och skiter sen fullkomligt i människor som kommer hit fulla av visioner.

    SvaraRadera