söndag 15 april 2012

Katrin Kielos och PK-despoterna har inget sett och inget hört.

Katrin Kielos ledare visar att Kielos dessvärre inte läser någon annan tidning än sin egen:
-"Europas offentliga rum har de senaste åren börjat tolerera en typ av paranoida fantasier om muslimer och `islamisering` som vi i århundraden främst brukade reservera för judar och `judifiering`. De har konstiga kläder, de äter säregen mat, de umgås bara med varandra och smider onda planer mot resten av samhället. Allt dikterat av deras egendomliga religion."

Paranoida fantasier?



Den huvudlösa och brutalt förklenande jämförelsen med judeutrotningen är generande för Kielos och hennes vänner.
Det som oroar idag är inga Hitlerspökerier, inte att någon har "konstiga kläder och äter säregen mat och bara umgås med varandra".
Om det vore så väl.

Utan det som alarmerar med islamismen idag är hat, hot och förtryck, krav på enkönad undervisning i skolan, krav på enkönad simskola och badhus,krav på moskéer med olika indelning för kvinnor och män, krav på halalslaktad skolmat och halalslaktat kött, hederskulturen, kvinnosynen, tvångsgiftermålen, barnäktenskapen - 6- 7000 fall i England, bla 5-åriga flickor - krav på införandet av sharialagar, jihaddister och terrorister, förföljelser av sexuellt avvikande, vägran att inrätta sig i en sekulär demokrati vars medborgare fritt vill ägna sig åt musik, dans och ett glas vin.


I Nigeria ställde den islamistiska terrorgruppen Boko Haram i påskhelgen med blodbad i Allahs namn.

Islamisten Ibrahim Abou Nagie och hans anhängare vill trycka och distriburera ut ca 25 miljoner exemplar av Koranen i Tyskland.
Målgruppen är alla icke-muslimer, och att samtliga tyska hushåll ska ha Koranen i sitt hem.

Mohammed Amin Kharraki ordförande i Sveriges Unga Muslimer har bjudit in homofober, registrerade antisemiter och förespråkare av våld mot olydiga hustrur.
Mohammed Amin Kharraki nekar till att det finns islamister eller salafister (somalier som regel) i Tensta Rinkeby, där dessa kallar obeslöjade kvinnor för horor. Och förföljer de muslimer som inte hänger sig totalt.



Inte bara vägrar de att se att det finns en tänkbar fara för landet, utan förnekar skyddet för de muslimer som flytt undan just den fanatiska och fundamentala islam som räddhågset välkomnas av den svenska korrektöverheten.

4 kommentarer:

  1. Personligen så tror jag att det vore bra om folk läste koranen, vi skulle ögonaböj få en ny invandrings- och integrationspolitik och som ett brev på posten ett exkluderande av våldsamma ideologier ifrån religionsfrihetsskyddet i grundlagen.

    SvaraRadera
  2. Njjjjaaa, önskar du hade rätt, men svart på vitt verkar inte ha nån effekt på somliga......

    SvaraRadera
  3. Du har nog tyvärr rätt, Carina. Sverige av i dag är ett land där verkligheten inte spelar nån roll.
    Den ledande kultur- och politikerelitens selektiva perception måste nog betecknas som gravt perverterad. Och folket följer efter som ett fiskstim.
    Ta David Långs anförande i Riksdagen. Det var sant och fyllt av fakta, men den blinda hopen struntar i fakta och börjar istället som vanligt svamla om "SD:s människosyn" och "allas lika värde".
    Öppna ögonen, för h*****e! Förlåt att jag skriker, men jag tyar snart inte mer.

    SvaraRadera
  4. David Lång sa det alla tycker, därför är han farlig. Han är min hjälte.
    Det är en obehagligt förlamande känsla att se att kejsaren är naken, när etablissemanget jublar åt hans nya kostym. Men, vi kämpar på Anna!

    SvaraRadera