torsdag 5 april 2012

Kartineholmskurirens Lallande Totalaintelligensförnekelse.

Läs den här männskan på egen risk. Hon har definitivt inte alla tangenter på tangentbordet.

Ekonomin sätter av förklarliga skäl stopp för mycket. Det är indragningar överallt, på skolor, på äldreboende, ja på på alla möjliga kommunala satsningar.
Och det är helt fine med den bloggande männskan, bara, bara, bara inte ekonomin sätter stopp för invandringen. Då finns det ingen botten på bloggmännskans generositet med andras pengar.

-"Vi /alla svenskar/ borde bli bättre på att visa vad invandringen tillför oss, vad spännande och berikande det är att träffa nya människor och hur viktigt det är med denna invandring för Sverige, när vi inte själva inte föder tillräckligt med barn för att klara arbetskraftsbehovet i framtiden."

Dessutom har bloggmännskan själv skrivit alla kommentarerna.
Och de som saligen hyllar hennes aningslöshet ligger högt i kurs, medan spott och spe ligger tungt
över alla "dom andra".

2 kommentarer:

  1. Kenneth Malm verkar inte heller ha alla migranter på asylboendet? Eller har (sd) en annan agenda än den officiella? Om det nu råkar vara så att några politiker i andra partier har kommit till vett och sans så går man väl inte för hundra gubbar ut och outar dem? Ful får man vara men inte dum.

    OnT: Elisabet Beck visar tydligt vilken kulturmarxist hon är med "Frågan är var de två politikernas partiledare, socialdemokraternas Löfven och folkpartiets Björklund, tycker om det Dahlström och Callhammar ger uttryck för?" Pssst Elisabet, DDR konkade för två decennier sedan, Nordkorea är på god väg och Kuba håller på att byta sida såsom Kina har gjort.

    Partiledarna företräder partiet och dess medlemmar, inte tvärtom. I en sann demokrati växer partiprogrammet fram nerifrån, som det gjorde i Sverige innan 1968.

    Om inte nedmonteringen av välfärden slutar så kommer till slut arbetande människor att ledsna att betala åtta tionden till staten och någon med välsmort munläder kommer att räcka upp handen och lova fixa det hela. Sedan kan EXPO, AFA och alla andra historielösa få uppleva vad sann rasism, fascism eller nazism är.

    Vi som vill ha ett fritt, öppet, sekulärt och demokratiskt samhälle och som kan vår historia hoppas naturligtvis på att något anrikt parti vaknar innan alla medel har gått till det flyktingindustriella komplexet eller EU och att vi slipper kryptogamerna på ömse sidan om mittlinjen.

    Pendeln svänger fort, tänk på det Elisabet Beck.

    SvaraRadera
  2. Hjärnsläpp i all lycka över att plötsligt ha fått kompisar?!?
    Förståeligt kanske, men lika fullt omåttligt ostrategiskt.

    SvaraRadera