tisdag 24 april 2012

Karin Magnusson kliar sig och kliar sig och kliar sig i huvudet.



Minns ni journalisten som hade en så usel semester i de vita fjällen tills hon äntligen jagade upp två olika i backen. Två riktiga olika utan kaxigt självförtroende och med ärvda kläder, som äntligen gav journalisten alibi för skidresan, puhh, hon slapp skämmas inför Jan Helin och kompisarna för att hon frotterat sig med svennar.

Idag har samma skribent problem att få ihop tänket under rubriken, "Hat och hot på nätet - ett verkligt problem."
Ty.
Den saken är säker, aftonbladet har allvarliga problem med en "mörkervärld av konspirationer" och människor med en stark övertygelse om att" något - oklart vad - döljs av journalister som har en egen agenda, oklart vilken."
Jag tänker att det inte kan vara möjligt att hon inte har fattat.
Eller....
Är Magnusson i själva verket det yttersta beviset på en riktigt levande helt hjärntvättad människa.

Låt mig då få förklara,
Ni svenska PKjournalister döljer konstant samtliga problem som finns med invandringen, ointegration, ghettofiering, religiöst förtryck, ojämlikhet, kriminalitet, utanförskap, kulturella motsättningar, m.m, m.m, m.m.
Detta för att ni, i er agenda, inbillar er att om ni inte skriver pip om detta, så ska vi människor i Sverige inbilla oss att allt är bara hootsie-tootsie, och att alla eventuella svårigheter, ja det beror på hotfulla, elaka troll som fabulerar på nätet.
Och ärligt.
Om jag inte läste Avpixlat, Fria Tider, Blogghelvetet, Pettessons, Feminix, Varjager m.fl som avslöjar allt som ni i den förljugna PKmaffian döljer, ja då skulle jag vara lika totalmanipulerad som du, Karin Magnusson, Gud förbjude.






CarinaFina om skidresan.
aftonbladet


2 kommentarer:

  1. Det så kallade näthatet är när vanliga människor som upplever ett starkt tryck "von oben" att inta vissa ställningstaganden släpper fram sina verkliga åsikter. De kanske inte är så verbala och inte så lite frustrerade vilket smittar av sig på språkbruket.

    Ju sämre situationen i riket blir ju grövre blir lögnerna, tillrättaläggandet och utlämnandet. Det är knappt att jag litar på vädret i media längre.

    Det börjar bli dags att göra upp med kulturmarxisterna, det kan bli en otäck historia.

    P.S. Du glömde Flashback. D.S.

    SvaraRadera
  2. Jäpps flashback och många fler fantastiska onämnda!

    SvaraRadera