måndag 23 april 2012

Jag vill tacka Gunnar Axén, Moderaterna för det härskna valfläsket.

Gunnar Axén, M,:
-"Arbetskraftsinvandringen ökar och allt fler beviljas arbetstillstånd.
Jämfört med 2011 väntas ansökningar från arbetstagare från länder utanför EU öka med 23 (23procent!!!!) procent.
 Detta är positivt då arbetskraftsinvandringen är avgörande för att vitalisera arbetsmarknad och ekonomi och för att tillföra ny kunskap och erfarenhet. Därför var Moderaterna också pådrivande i reformeringen av arbetskraftsinvandringen som genomfördes 2008, i överenskommelse med Miljöpartiet.
____
Moderaterna verkar för en positiv syn på invandring till Sverige. Det finns alldeles för många krafter som vill stänga och isolera vårt land vilket skulle begränsa de flesta av våra perspektiv och inte gynna Sverige."

Gomorron Axén, jag antar att du zzzzzzov över och helt missade Agenda igårkväll.
 Då debatterade din kompis Myten Ullenhag,  FP, och S arbetslösa invandrare, och svårigheten att få just utomeuropeiska outbildade i arbete.
 Eller förresten .....debatterade och debatterade..... de stod och förtjust höll med varann.
Men de insåg åtminstone vad resten av svenska folket begriper, att du, hela M och MP  är ute och  svävar i det stora blå.
Såvida ni inte har en jäkligt cynisk baktanke.
Och då är ni inte bara blåsta.

Men tack i alla fall för det  übertydliga valbudskapet!



 svd avpixlat

2 kommentarer:

  1. De har gett upp, de orkar inte längre. En borgerlig regering har inte suttit två mandatperioder på många år och blev lite överraskad av det, man hade bommat uthållighetsträningen. Nu vill man komma ur det så man skickar fram lilla fru Lööf, Gunnar Axén, Sofia Arkelsten med flera. Är det för att få sluta i förtid eller vill bara försäkra sig om att det inte ska bli en tredje mandatperiod?

    SvaraRadera
  2. Ja, herre min je, 23 procents ökning av de arbetslösa som är svårast att få i arbete, när landet kryllar av arbetslösa. Din teori måste helt enkelt stämma, Argus!

    SvaraRadera