måndag 23 april 2012

Den här artikeln kommer du garanterat inte att kunna i läsa i Sydsvenskan, expressen eller SN och Ystads Allehanda.




Invandrare och brottslighet.
 I princip alla studier som gjorts på området sedan 70-talet visar samma sak – personer med utländsk bakgrund är överrepresenterade i brottsstatistiken. En  studie visar att det är det 2,5 gånger vanligare att invandrare misstänks för brott jämfört med infödda svenskar. De har alltså en överrisk för brott på 2,5. 
För vissa typer av brott är överrisken ännu högre. Det är exempelvis fyra gånger vanligare att utrikesfödda misstänks för dödligt våld och rån. För våldtäkt är det fem gånger vanligare.
Man kan också se skillnader på brottsligheten utifrån ursprungslandet. Andelen personer som misstänks för brott är högst bland dem som kommer från Afrika och Västasien.


Myten Ullenhag säger givetvis att detta är ljug, och om det vore sant så skulle han kunna ge de kriminella ett antal pilotstäder  som tex Södertälje, Helsingborg och Borlänge så att de blir lite gladare och snällare.
Och Lööf som längtar efter 10 miljoner till säger att det är etnosvenskarnas fel,  och att allt blir bättre när hon blir statsminister.
Statsministern återkommer när han rett ut alla sina relationsproblem.




arbetarbladet

2 kommentarer:

  1. Har idag läst en rapport,som ni kommer att få se och läsa inom kort i "vår korrekta press". Schweiz,Spanien,Belgien,Holland och Frankrike,
    är inte så humana som Sverige..när det gäller att välkomna MENA-anstormningen..
    Läste att dessa länder nu får på pälsen,för att man inte som vårt nordiska föregångsland,med bl.a sin lagstiftning underlättar för denna nya arabkultur !!
    Det är AI som slår ner på att dessa länder inte som "hos oss"tillåter,att skolflickor gömmer sig bak sitt ansiktskynke.Liksom att de skäggiga fanatiska islamisterna inte blir diskriminerade på "vår" arbetsmarknaden !!
    Men allvarligast av allt,tycks dessa länders förbud mot byggen av Moskèer vara...
    Äntligen något som 7-klövern,kan brösta sig över och känna en inre stolthet för...I Sverige är det som bekant ursprungsbefolkningen,som får lida under just denna nya masskultur !! M.a.o är Absurdistan landet tvärtom...

    SvaraRadera
  2. Fast Absurdistan-pk-maffian tolkar det som att de är bäst- fast alla andra fattar att det betyder att de är sämst.

    SvaraRadera