söndag 1 april 2012

Hyckleri och dubbelmoral, det är nåt jag har så svårt för.


Denna kvinna, Marika Carlsson, är humorist(?) och ståuppkomiker(?), hon adopterades till Sverige som liten baby, och har sen dess fått stå ut med att alltid särskiljas från oss andra - för att hon har svart hudfärg.
Jag är innerligt ledsen för hennes och alla andra mobbades skull.
Det är förbanne mig inte OK att kalla små barn för apor!!!
Och dom som gör det sätter ett väldigt lågt betyg på sig själva.

Däremot.
Går det inte att få in i huvudet över huvud taget, att en människa som hånats från barnsben, själv fullständigt fläker ut sig i förakt över hela detta andra kön som än så länge kallas män.
Rått flabbande och hysteriskt roade ägnade Marika och alla kvinnliga arbetskamrater sin arbetstid åt att ständigt skylla allt dåligt, uselt och kasst på "dessa karlar".

Är det inte rätt tragiskt att utsätta andra för det man själv mått dåligt av i hela livet.


Marika Carlsson på Robins

2 kommentarer:

  1. Nu förstår jag bättre det här med hen! Det kommer ju att decimera vårt stora antal halvdana ståuppkomiker med minst 50%.

    SvaraRadera
  2. När jag hörde Marika sist försökte hon göra sig lustig över sverigedemokrater - som hon tydligen inte visste något om utan trodde att vi skulle bli provocerade av hennes existens.

    Tråkigt att hon blivit utsatt för mobbning. Det blir tyvärr många barn i Sverige - igår och idag."Apa" eller "svennehora" - tillmälena och metoderna varierar - såren de efterlämnar är de samma.

    SvaraRadera