onsdag 4 april 2012

aftonbladets ögon är så troskyldigt blå, och Daniel Swedin har tagit på sig offerkoftan.



Om den 61-årige Cedvander som slogs sönder inför ögonen på ett stort antal vittnen, har aftonbladet en ledare idag.
-"Flera organisationer på yttersta ­högerkanten arbetar nu intensivt för att utnyttja tragedin i Kortedala."

1. Hur kan Daniel Swedin utan skam i kroppen låtsas som om inte hela vänstern och aftonbladet grovt och generellt skuldbelade ALLA som kritiserar tokinvandringen, efter Breivik-dåden i Norge.

2.De frågor som tragedin i Kortedala väcker är, att vi här har ett brott som belyser svårigheterna med Sveriges upphöjda mångkulturella ideal och utanförskapets verklighet med uppenbara samlevnadsproblem.
Frågan är real och över huvud taget INTE populistisk.
Och borde intressera alla boende i Sverige, tom Daniel Swedin.
Vi har ett megaintegrationsproblem, lösningen är INTE att blunda och kasta sten i glashus, Swedin:

Går det att bygga ett gemensamt samhälle när vi är så olika civiliserade?
Kräver inte detta enorma paradigmskifte från homogent till extremt heterogent samhälle, något slags insatser från de styrande när det gäller att få grupper av människor att passa in i den egna civilisationen.
Förväntas invandrade människor från atavistiska kulturer ansluta sig till rådande normer, lagar, regler och förordningar samma dag de tar steget över gränsen till Sverige?


Fria tider

1 kommentar:

  1. Skulle jag vara som Aftonhoran och resten av mytomedia (vilket jag inte vill) skulle jag stämma för patentintrång. Mytomedia har som bekant patent på att utnyttja en ensam galnings verk för att tysta relevant kritik. Fast nu var det sju galningar och det kanske inte täcks av patentet?

    SvaraRadera