söndag 25 mars 2012

LOs hatiska åsiktsförtryck mot SD.


På LO:s kursgård norr om Stockholm har ett jättelikt censurprojekt just dragits igång.
150.000 (!!) debattörer ska utbildas i konsten att argumentera om nån i fikarummet säger att invandrarna är för många, då ska debattören agera.
Alltså.
Aktiva SDare utesluts för sina åsikter.
För att strypa vandringen från S till SD.

-Sverigedemokraterna har ett starkt stöd i LO-kollektivet och då är det klart att man vill bekämpa Sverigedemokraterna specifikt på grund av detta, säger Sverigedemokraternas partisekreterare Björn Söder.

Ska LO-medlemmarna acceptera detta idag 2012?
Har dom inte mer stake.

Agenda






SVT

8 kommentarer:

  1. ”EXPO AKADEMIN” MOT RASISM

    massutbildar s.k. projektledare, vilkas uppgift är att på arbetsplatser, i skolor och inom fackföreningar föreläsa om och utbilda i hur den ”svenska främlingsfientligheten”, dvs. riksdagspartiet Sverigedemokraterna, med alla tänkbara metoder ska bekämpas.

    http://tadebatten.blogspot.se/2011/10/hjalte-och-niclas-gar-pa-expo-akademin.html

    Akademin tycks ha obegränsade ekonomiska resurser:

    http://www.vindelnsfolkhogskola.se/utbildningar/expo/

    SvaraRadera
  2. Hörde på P1 för ett tag sedan byggnadsarbetare i Malmö (?) som tyckte att (s) var för mesiga mot kriminella invandrare som därför gått över till (sd).

    Just nu verkar det som om LO utbildar 150 000 valarbetare för (sd)? Vilket (sd) borde jubla över då deras knivar inte är de vassaste i lådan, de råkar bara vara tandade när de andra är släta.

    SvaraRadera
  3. !50.000 ledarhundar (eller rättare sagt små führers) skall UTbildas för att INdoktrina massorna och leda dem till vallokalen och till de rätta valsedlarna.

    SvaraRadera
  4. 150.000... (skulle det så klart stå, vilket ni säkert förstår, men jag rättar till det ändå).

    SvaraRadera
  5. Ännu ett rent plagiat från forna DDR..Efter samma mönster utbildades STASI-medarbetare,och slussades sedan in i olika föreningar,klubbar och andra sammanslutningar..
    Toppen nåddes när dåvarande Bundeskansler Schmidt besökte Gustrow i norra DDR..Hela innerstaden tömdes på sin befolkning,och ersattes av STASI-trogna,likt en teaterpjäs ...Stadens präst fick förbjöds att yttra sig m.m..Otroligt men sant !

    SvaraRadera
  6. Men.
    Är det inte dags att titta på lagen om diskriminering. På allvar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anne Karlsson2012-03-26 18:07

      Absolut Carina, jag har skickat in en anmälan till EU idag mot LO. Politisk åsikt är inte ens med i den Svenska versionen av mänskliga rättigheter! Det är den dock i EU:s deklaration. Vidare anmodas medlemmar på denna utbildning att "aktivt utesluta och isolera" SD medlemmar!!! Förföljelse och diskriminering på toppnivå.

      Radera
  7. Carina:
    Det tråkiga är att vi är allt för få,som verkligen ser vartåt det hela bärkar..Dessutom har statsskolningen gjort de yngre svennarna/svennorna,till ett folk av mähä,som inte vågar opponera sig !!
    Innan dessa vaknar upp,har redan islamisterna förökat sig till en majoritet..(jämför kaniner),Kyrkorna nedbrända och Moskéerna har skjutit som svampar ur jorden ...

    SvaraRadera