måndag 26 mars 2012

Hur många svenska flyktingar kan Åland ta emot?


Det finns hopp på nära håll!!
För alla som vill fly det havererade yberdiktatoriska och kriminella tomtenisselandet Sverige finns en fristad på Åland!
En del svenska flyktingar har varit i den absoluta framkanten, och är redan där och andas den friska, fria luften.

Åland (på finska Ahvenanmaa) är en ögrupp i gränsen mellan egentliga Östersjön och Bottenhavet mellan det finländska fastlandet och Sverige.
Åland är ett självstyrt landskap i Finland som är enspråkigt svenskt och kännetecknat av svensk kultur. Befolkningen uppgår till 28 007 invånare, varav 11 190 bor i huvudorten Mariehamn.
Ålands unika politiska status gör att landskapet har rätt att stifta egna lagar och fatta politiska beslut inom vissa områden. Området är dessutom en neutraliserad, demilitariserad zon och Ålands status skyddas av internationella garantier.

Det finns hopp för oss utrensade, stigmatiserade blåögda grisätare.
Men kan man bygga ut Åland?

SvD

4 kommentarer:

  1. Åland
    Befolkningen har visst 40% anförluster där
    Tala om kusingifte...
    Kommer inte rent av AB,s chefred därifrån
    Kan ju förklara en del mentalt hos det kreaturet

    Skepparn

    SvaraRadera
  2. Men så länge han håller sig borta så duger det för mig!

    SvaraRadera
  3. Flytta hit! vi behöver lite inside information om invandringens nackdelar. Folk här ser på svensk slaskmedia och tror på allt! Snart är undergången ett faktum!

    SvaraRadera
  4. idag är undergången verklighet.. landskapsregeringen på åland har beslutat att ta emot flyktingar från syrien.. men det var ju kul så länge det varade iallafall! konsekvenserna lär väl synas om några år!

    SvaraRadera