fredag 16 mars 2012

Kors i taket, expressen ger oss hela den osminkade och skitiga sanningen.


Idag berätta expressen hela historien, utan att dölja något enda fakta, om den kriminelle pizzabagaren Hassan Charkas, 43,som gick från en inkomst på 600 000 till 52 miljoner kronor genom att systematiskt blåsa försäkringskassan.

Affärsidén var enkel.
Charkas assistenter hjälpte - i alla fall på papperet - föräldrar med invandrarbakgrund med sina funktionshindrade barn.
"Assistenterna" vara släktingar till Hassan Charkas och behovet av assistans bluff.
De som fick hjälp bodde ibland inte ens kvar i Sverige.
En person tog med sig assistans­ersättningen och flyttade till Egypten. Men försäkringskassan upptäckte inte det (???!!??), och betalade under tiden ut 2,3 miljoner (2,3miljoner!??!!!)kronor.

Våra pengar är putz weg. Stora summor har förts utomlands på skatteflykt.
Under 2009 hade Hassan Charkas en ­inkomst på 600 000 kronor, som ökade med otroliga 8 000 procent till året därpå. Under 2010 tjänade han 34 miljoner kronor, och betalade 10,6 miljoner kronor för lite i inkomstskatt.

16 månaders fängelse??????
För att systematiskt ha planlagt och förskingrat de kronor som varenda arbetssam och lojal svensk har slitit ihop, i långa dagar i kassan på Konsum, med tunga pass på långvården, på stressiga underbemannade sjukhus, på farligt utsatta vägbyggen, som städare med värk i hela kroppen - från varenda en av oss.
Mannen har pissat på vårt lands värderingar och hånflinat hela vägen till banken.
Givetvis ska detta bedrägeri mot staten och oss svenskar likställas med landsförräderi, och alltså livstids fängelse och utvisning.

Dessutom.
- Det finns inget som hindrar honom från att starta nya företag i fram­tiden, säger advokat Leif Silbersky.
Silbersky?
Hade hoppats att han tagit semester för resten av framtiden, tillsammans med Lena Sundström.
Men när man minst anar det, dyker dom upp igen som skalbaggar under en sten i skogen.

Och försäkringskassan lallar troskyldigt runt, och välkomnar nya spännande och gyllene initiativ för tjyvar och skrupellösa skurkar.

4 kommentarer:

  1. Carina:
    Tråkigt att det mesta här på jorden har två sidor..När nu ett PK-organ publicerar rena "rasismen" och inte en gång pixlar namnen..
    Ja,då framkommer samtidigt,att den silverfärgade lagvrängaren,fortfarande är i livet...

    SvaraRadera
  2. Ja det onda tänker jag inte ta med det goda.

    SvaraRadera
  3. Har træffat charkas før 2 år sedan då lokaltidningen hær børjat skriva om hans føretagsaffærer och då hade han høg svansføring...ingenting att dølja och ingenting att ångra.Han køpte ett par solglasøgon av mig och gick vidare i solskenet.
    Tyværr ær han bara toppen av ett isberg...och alla ær de entrepenører från fjærran lænder.

    /Hellboy

    SvaraRadera