tisdag 21 februari 2012

Vakna svenska gossar!

Före det ryska presidentvalet den fjärde mars har Rysslands nuvarande premiärminister, och med all säkerhet nästa president, Vladimir Putin, offentliggjort sina planer för landets försvar.

I ett officielt meddelande på sin valkampanjsida, skriver Putin:

»I loppet av nästa årtionden ska det investeras omkring 23 billioner rubler, (4.340 miljarder kronor) på landets försvar.

politiken

7 kommentarer:

  1. Ett utdrag ur Lars Wilderängs bok Midvintermörker som nu finns som bok och ebok. (Tips apropå Ryska Björnen..):

    http://cornucopia.cornubot.se/2011/01/utdrag-midvintermorker.html

    Handlar om en rysk militär överraskningsattack mot Sverige och i synnerhet Gotland i ett vinterklimat.

    Kolla hans blogg: http://cornucopia.cornubot.se där han skriver om dagsaktuella ekonomiska förhållanden. Mycket intressant blogg. Han skriver inte bara om ekonomi utan om mycket annat också. Han driver en mindre skogsfastighet och har en fårbesättning i mindre skala. Han verkar vara lite av en "survivalist" också. Hans blogg är en av de mest lästa i Sverige.

    SvaraRadera
  2. Stygge Sigge2012-02-22 02:24

    En rysk invasion av Sverige får väl i det närmaste betraktas som en befrielse. 7-partiets högförrädare månde rysa.

    SvaraRadera
  3. Stygge Sigge Jag håller med, och just nu har vi ju öppna gränser och finansierar invasionsmakten med våra egna pengar.
    De skrattar, när vi vänder bort blicken från deras sorgsna, förtryckta och passlösa ansiktsuttryck...

    De KANSKE åker hem när skattemedlen är slut??

    Finns det något annat land som låter sig invaderas utan att ens försöka försvara sig?

    SvaraRadera
  4. StyggeSigge och janstefans, hahaha-haha, rätt, vi vänder på steken och ser positivt på saken. Putin skulle nog inte gilla vad vi ser av total underkastelse inför utländsk kriminalitet och islam i Sverige nu.

    Tack anonym, uppskattar alltid att få nya intressanta länkar, ska genast läsa mera!

    SvaraRadera
  5. Putins idè vore kanske något som landet "Absurdistan" skulle ta efter...På så sätt skulle man slippa manövrera med fiktiva arbetslöshetstal,samtidigt som "försvaret" tog på sig rollen som uppfostrare.Även bidragsdelen och all den byråkrati som denna förorsakar,skulle med ett sådant beslut innebära positiva fördelar.Dessutom skulle ett utrymme skapas för ytterligare importer av "pensionsräddare".Ja, ju mer jag tänker på det hela,ju mer övertygad blir jag av denna lysande idè....Sen är det som någon skrev,finns det någon angripare som är villig att besätta vårt korrupta arabinfluerade land ???

    SvaraRadera
  6. Först måste landets politiker vakna ur sin slummer och skjuta till pengar till vårt minimala försvar. Men jag vet, det kommer inte att hända, för historien upprepar sig tyvärr alltid. 1939 stod vi med byxorna nere när kriget kom, på grund av exakt samma politiska ovilja. Man prioriterar hellre fortsatt invandring... Suck!
    /Christian

    SvaraRadera
  7. När jag nu har kommit tillbaka till "europa" från en kortare sverigevistelse och hunnit läsa in mig på diverse tidningars skriverier känns det som om det håller på att lätta!
    Man vågar skriva och bemöta på ett helt annat sätt!
    Hoppas jag inte är för snar till positiv tolkning bara...
    Men förkylning brukar väl inte följas åt av glädje?

    Isola Regina

    SvaraRadera