onsdag 22 februari 2012

Titta noga nu. Bilden kommer sannolikt att förbjudas.

Äckligt! säger folk på stan.
- Det är helt rätt reaktion, menar konstnären Elisabeth Ohlson Wallin, en av landets värsta provokatörer, nu vill hon väcka politisk debatt med bildmontaget på Fredrik Reinfeldt i en läckande blöja.
- Carema-skandalen blev droppen, jag började fundera på hur vi verkligen ska kunna känna hur vidrigt det är när man blir äldre och inte sköts om ordentligt.

- Att titta på bilden ska kännas lika äckligt som det känns för den gamla människan att ligga i sin egen skit.
Ohlson -Wallin är inte min favorite-person.
Men.
Om hon genom detta knivskarpt eggade statement kan få oss alla att gemensamt sätta ner foten i den svenska vidriga och inhumana åldringsvården, så absolut.

10 kommentarer:

  1. Varför har hon censurerat individens svarta penis?
    Får verkligheten ej framföras i dagens sverige?
    Varför ej låta organismen på bilden göra rondellhunden
    sällskap?
    Ack, så många frågor!

    S:t Appolonia

    SvaraRadera
  2. Det kanske är ett nytt uppslag till konstnären?

    SvaraRadera
  3. Sällan har man i detta ursprungliga "Vikingarnas land",sett en så talande bild av dagens verklighet..Om hundra år,troligen lika välbekant som "Skriet",dessutom opixlad !!

    SvaraRadera
  4. Ursvensk är väl alltid opixlad Lars, eller tänker du också på hans exotiska bakgrund?

    SvaraRadera
  5. Tur att han inte är muslim? Eller förresten, hur var det med det?

    SvaraRadera
  6. Nja,ursvensk kan man väl inte direkt insortera honom som...Mer som ett bildbevis,för det förfall landet genomgått senaste generationerna.
    För yngre ännu nativa,ett varnande exempel på hur illa en blandning av nordbor och exoter,i slutändan kan resultera.

    SvaraRadera
  7. Om han är muslim är det illa. Se hur det går för Lars Vilks, förföljd och mordhotad och äggsmetad av vrålande mobbar som ylar "Polisvåld!" så fort en snäll svensk dialogpolis sakta närmar sig.
    Det vore inte roligt för Ohlson-Wallin i fortsättningen.

    SvaraRadera
  8. All äldreomsorg i landet är inte vidrig och inhuman. Det gör verkligen ont i hjärtat att läsa alla dessa drev och myter. Artiklarna är precis lika vinklade som de om invandring. Tex de beryktade vägda kissblöjorna, det är så man provar ut storlek och rätt modell eftersom urinmängd, kroppsform samt ett par andra parametrar bestämmer vad som passar bäst. Det är konstigt att personer som är till hundra procent medvetna om att man inte kan lite på svensk media när det kommer till tex multikulti ändå tro blint på vad som skrivs om äldreomsorgen...

    / extraknäckare inom äldreomsorgen sen många år

    SvaraRadera
  9. Anonym:
    Vi är inte helt "bak flötet" som du tycks tro...
    Men efter alla turer kring dessa skandalföretag,som Attendo,Carema m.fl,inser du väl,att intresset från"vår" sida för sjuka och äldre är mångdubbelt större än dessa peninggiriga utlands-skattade parasiter...
    Att "statsminsitern" som en av deras sponsorer,får utgöra blickfång är väl också i ordning..Även om det fordras speciellt stor blöja för en sådan sk-stövel...

    SvaraRadera
  10. Anonym, förlåt om du är en av de hårt arbetande goda människorna i äldrevården. Jag försäkrar att ingen udd riktas mot er, utan mot alla vidriga politiker och vinstmaskiner som trampar på lik.
    "Drev" och "myter"? Ibland är de väl förtjänta, eller menar du att allt är lögn och fantasi?
    Jag tror inte blint på media, för baske mej ej, men har egen erfarenhet av äldrevård både nära och långt bort, och jag har redan ångest för att bli ett åldrande kolli i Sverige.
    Eller kan jag ansöka om att få bli vårdad av just dig eller på ditt unika fina äldreboende?

    SvaraRadera