måndag 27 februari 2012

Skicka Jan Björklund till skuldfällan.



Jan Björklund och FP krävede igår på SVTs nyheter att lagen om anhöriginvandring ska förändras och bli mer gynnsam.
Men.
Tack och lov har vi en enda person i riksdagen som är beredd att ta ekonomiskt ansvar för vårt lands ekonomi i förhållande till massinvandringen:
-"Lagen är bra och ska inte ändras. Jag tänker inte som statsråd låtsas som att det inte finns några kostnader förbundet med anhöriginvandring", säger Tobias Billström

Jag googlar lite och hamnar på en FP-blogg hos STAFFAN WERME
Folkpartistiskt kommunalråd i Örebro. Frisinnets väktare i Folkpartiet.
Dessutom månskensbonde,trädgårdsfantast, fågelskådare, som hoppas att Billström är felciterad:


-"Jag hoppas han är felciterad.

För ska det finnas ett nyttorekvisit för all invandring? Är det bara de människor som har möjlighet att bidra till samhällsutvecklingen genom arbete och skatt som ska få rätt att stanna? Så har det aldrig varit, och jag hoppas att det aldrig kommer att bli så heller."

Min fråga är tvärtom, är det bara de människor som INTE har möjlighet att bidra till samhällsutvecklingen genom arbete och skatt som ska få rätt att stanna?

3 kommentarer:

  1. Hmm, vi får väl ta och jobba till 76 istället så att Ghanna och andra gamlingar från landet Långtbortistan skall ha råd att vara i Sverige, få vård m m. Ett år mer eller mindre spelar väl ingen roll... /christian

    SvaraRadera
  2. Folkpartiet var tidigare ett alternativ, men sedan Lars lejonborg och några andra riktiga liberaler slutat, så har de ersatts av Erik Ullsten, Cecilia Malmström, Birgitta Ohlsson, Jan Björklund och denna Staffan Werme. Då blev det inte ens en tummetott. Ingen realism bland socialliberalerna och ingen tilltro till det enda som kan skapa välfärd marknadsekonomin med så lite politisk inblandning som möjligt. Politiken får inriktas till det som är politikernas roll, nämligen att fördela de skattebelopp det svenska folket har tilldelat socialdepartementet så rättvist som möjligt, och få ut så mycket som möjligt av varje inbetald krona. De som kan men inte vill, ska inte ha en enda krona. Detta har inte den här regeringen och ingen av de 4 som föregick den senaste. Viss intention visades upp åren 2006 -2008, men där togs dock pengar bort från sjuka och skadade samt pensionärer. Det drar även ner betyget för de två åren, samt att massinvandringen bara ökade även under dessa år.

    SvaraRadera
  3. Mina herrar, ingen kunde ha sagt det bättre.

    SvaraRadera