torsdag 2 februari 2012

Ett behjärtansvärt förslag till kulturmarxisterna.

"Dalarna mot rasism" som nyligen tågade runt i Ludvika, där en småbarnspappa oprovocerat misshandlades till döds av fyra afrikaner i julas, kommer i dag att ansöka om att den 11 februari få arrangera en ny antirasistisk manifestation i Ludvika.
- Vi vill visa att vi inte ger efter, säger Daniel Riazat (V), som idag tvingats uppsöka vårdcentralen sedan han blivit illamående efter en flaskattack i lördags.

Daniel Riazat, du verkar vara en energisk ung grabb som gillar medial uppmärksamhet, här har du ett mycket akut uppslag till ny manifestation, "Dalarna mot hederskultur och kvinnoförtryck".

Tre flickor vid en högstadieskola i Örebro får undervisning på hemlig ort, eftersom de är utsatta för hedersförtryck från sina familjer.
Mörkertalet sägs vara enormt.

Att leva under hedersförtryck innebär att behöva underkasta sig en rad regler, till exempel att gå direkt till skolan och direkt hem från skolan.
Förtrycket kan yttra sig så att flickan inte får bli sedd utomhus med utomstående, till exempel klasskompisar. Männen i familjen och släkten vakar över henne.
Inget skvaller får uppstå. I så fall skadas familjens heder.
Skulle tonåringen vägra och bryta mot reglerna kan det i värsta fall bli livsfarligt för henne.
Sverige har haft flera fall där unga kvinnor mördats i hederns namn. Förtrycket kan också drabba unga män.

Det finns också en hotbild mot skolpersonalen. Det här är "känsligt".
"Känsligt"?????????????????
Gäller det inte att stå upp för och skydda barn från livsfara, och att följa landets lagar?

DT
NA

1 kommentar:

  1. Man väljer sina strider och den där unge herr Riazat skiter väl i Sverige och våra värderingar. Jag tror inte att han tar i hedersproblematiken ens med tång för V gullar med muslimer.
    Därför gav jag upp V .
    Eva-Marie

    SvaraRadera