torsdag 16 februari 2012

Blinda på ena ögat.


-"Vi kräver att regeringen klargör att Sverige kommer att rösta för ett palestinskt medlemskap i FN samt påskyndar ett erkännande av staten Palestina." Det skriver Stefan Löfven (S), Åsa Romson (MP), Gustav Fridolin (MP) och Jonas Sjöstedt (V) inför dagens utrikespolitiska debatt.
Lisa Abromowics på newsmill:
-"De rödgrönas partiledare skrev i veckan att ”Israel ensidigt avvisar förhandlingar”. Det är ju en ren lögn! Situationen är precis tvärtom."

I Norran skriver deras krönikör Maria Kabatanya som var med när Jan Björklund attackerades i Hebron en ögonvittnesskildring.
Fast en ögonvittnesskildrare som bara beskriver ena parten som den lidande, kanske skulle bett någon med två ögon att rapportera i hennes ställe.
Svenska folket förtjänar objektivitet i utlandsrapporteringarna.
Speciellt när det gäller Palestina som styrs av blodiga Iran-marionetter.

svd

4 kommentarer:

  1. Landet "Absurdistan" fortsätter att skämma ut sig..Sänder en "minister",för att ensidigt propagera för sina vänner Araberna.. till Israel!!
    Har full förståelse för dessa israelers vrede,vem skulle inte reagera,när man som Sverige spottar dem i ansiktet ?
    Reinfeldt och hans marionetter har sedan länge plågats av storhetsvansinne,men med sådana utspel,i ett land som är omringat av fiender,ser jag detta som en ren provokation..Tydligen tror man sig kunna vinna inhemska sympatier,bland berikande islamister.
    Nu lär denna illa valda kampanj,knappast nyttja dem i nästa val...Vilket för oss i opposition är det ända positiva i skandalen !!

    SvaraRadera
  2. Det ser verkligen illa ut!

    SvaraRadera
  3. Sanningen brukar oftast finnas hukande någonstans i mitten.

    SvaraRadera
  4. Vad får man för färg när man blandar grönt och rött?

    SvaraRadera