fredag 27 januari 2012

SVT-Inkvoterad antisemit.

Islamisten Gina Dirawi var igår gäst hos Lotta Bromé i P4.
Gina Dirawi skrev en gång på sin blogg att hennes största dröm är att leda Melodifestivalen. Nu är den drömmen snart uppnådd. Hur tog hon sig dit?

- "Jag var väl rätt i tiden och jag tog upp seriösa politiska frågor fast med humor", säger Gina.
Ja, helt rätt i tiden i Isverigeslam.

Men Humor?
"Den israeliska regeringen gör samma sak som Hitler gjorde mot deras folk fast med andra medel. De är rasister, de förtrycker, och de mördar folk som inte är som dem!"

Det går inte att jämföra eller likställa det största och vidrigaste organiserade folkmordet i mänsklighetens historia efter kommunismen, i nazityskland på miljoner människor (varav ca en miljon barn), med offren i Israels och omgivande arabstaters terror.

6 kommentarer:

  1. Och ändå är nazisternas illdåd inte ens i närheten av kommunisternas. Stalin lär ha orsakat mellan 60 och 70 miljoner döda och Mao minst lika många. Hur finansieringen av den ryska revolutionen gick till är till exempel intressant och lärorik läsning.

    SvaraRadera
  2. Fast i Sverige får kommunister gärna ställa upp i musikunderhållning och i förtryckarblaskor. Jfr blogg om SD-förtrycket.

    SvaraRadera
  3. Argus.
    Men av någon underlig anledning,tycks det ointressant för Svenska media,att visa filmer eller skriva om Stalin`s systematiska utrotning,av Sovjets eget folk...Enbart i Sibiriska Gulags,beräknar man att c:a 18 miljoner mötte sin död i arbetslägren.
    Sen finns det också ett visst tabu,att kritisera Israel och deras terrorverksamhet.Som svensk minns jag speciellt hur man i en terrorattack avrättade Folke Bernadotte,under hans FN-mission i området.Men jag minns också klart,hur man efter prins Gustaf-Adolfs,mysteriösa "flygplansolycka" på Kastrup,förknippade detta med Judarnas revansch på Sveriges roll i kriget...När dessutom olyckans undersökningar och orsak mörkades,kanske teorin stämmer!!
    I dag är det islamisterna som tagit över rollen,som jorden mest framstående terrorgrupp..och med våld tycks vilja införa sin tro över hela jorden..

    SvaraRadera
  4. Lars Å Månsson borde ta del av den otroliga information som finns på Radio Islam och behandlar just detta historiska skede, vilka de skyldiga var och vart de sedan hamnade!

    SvaraRadera
  5. Anonym (09:59)
    Ursäkta mig,men jag har inte riktigt förstått ditt budskap.Kan du ge mig lite mer kött på benen,kanske min tioöring också trillar ner ....

    SvaraRadera
  6. DC 3 an ( eller kanske var det Dakotan )
    hade låst höjdroder
    Skulle givetvis piloten vid rutincheck före start ha observerat!

    Isola Regina

    SvaraRadera