fredag 20 januari 2012

Politiskt diktat från Skolverket över allas våra huvuden.


Skolverkets nya regler för skolavslutningar som förbjuder att prästen leder de församlade i bön, eller pratar för mycket kristendom är inget annat än totalitär.

– Jag undrar om man är på rätt väg i Sverige när man försöker hålla sig väl med alla övriga religioner och åsikter, men tonar ner den religion som präglat Sverige i 1000 år och fortfarande sätter sin prägel på mycket av samhället'llet, skriver Eslövs kyrkoherde Christer Löfqvist.

Skolverket säger i sina direktiv inför fjolårets adventsfirande att rektor har ansvaret för att allt sköts "på rätt sätt".
Nån mer än jag som helkroppsryser över ordvalet "på rätt sätt"???

Jag vill se en megastark svensk enad kyrka resa sig kraftfullt mot förintelsen av den.


skanskan

3 kommentarer:

  1. Denne Eslövs-präst måste vara ett undantag,i ett alltmer muslimskt Sverige..Tydligen har han på nära håll,uppfattat vad en massinvasionen innebär..
    Eslöv är ju en av de lyckligt lottade småstäder i landet,som ju nu på dekret skall förökas med enormt mängder berikande "nybyggare".
    Detta har fört med sig,att staden blivit en filial för Malmö,och kriminaliteten är av sällan skådat slag..Mord och knivskärningar har nu blivit gång och giva i den tidigare lilla lugna staden.

    SvaraRadera
  2. Fast Fridolin, Lööf, Ullenhag och Reinfeldt säger ju att det inte alls har nånting med mångkulturen att göra.....
    Tvärtom Malmö och Eslöv har gjort alltihopa själv!
    Och så är det givetvis vårt fel till syvende och sist.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker att de som vill tillbedja sin låtsaskompis kan göra det i hemmets lugna vrå eller gå till kyrkan på sin fritid.
    Vi har skolplikt i Sverige men tack och lov ingen kyrkoplikt eller mosképlikt.
    Eva-Marie

    SvaraRadera