onsdag 25 januari 2012

Jag vill beställa 8-9 miljoner voodoo-dockor.


"Carema sparkade kritisk undersköterska."

Sen bjuder jag hem alla i Sverige, som vill att Caremas ledning ska brinna i helvetet, så ordnar vi en hatisk ceremoni. Vi serverar oss lite mat och dryck, spelar uppeggande musik och pyntar lokalen med giftspindlar och 20meters ormar. Själva mässan börjar med att vi välkomnar de ondaste och mest jävulusiska andarna en efter en och uppmanar dem att ansluta sig till församlingen.
Sen gör vi lwa genom att ta Carema ledningen i besittning.
Detta kallas att anden "rider" en människa.
Och det är INTE, låt mig betona INTE alls, vad Carema ledningen tror.
Sen släpper vi loss alla gamla och all Caremas personal, för det är vår.


SR

4 kommentarer:

  1. Ett skyddsombud (källa: Text-TV) är skyddad av förtroendemannalagen och har stöd i arbetsmiljölagen och arbetsmiljöförordningen. Om facket driver det hela så kommer det kosta Carema många sköna dineros.

    SvaraRadera
  2. hmmm, tar en jävla tid att sticka nålar i typ 8 miljoner dockor... /christian

    SvaraRadera
  3. Hoppas det svider rejält. Kan man inte ta hand om sin personal och dom som man är satt att omvårda på bästa sätt, så ska det kännas. Idioter! Skrämma sina medarbetare, och hota, fy fy fy - de har fattat nada.

    SvaraRadera
  4. Det är inte enbart Carema,Avesina,Attendo,även andra "privata" riskkapitalbolag (med latinska namn) missbrukar sina uppdrag.Dessutom utnyttjar de statens alla olika bidrag,genom att t.ex korttidsanställa delvis outbildad personal från "rekryteringsfirmor" Naturligtvis sättes från början munkavle på dessa,och en form av inre sekt bildas,som inte får yppa för anhöriga,hur dagens verklighet ser ut !!
    Hur ofta har jag inte själv vid anhörigsamlingar,sökt att få anförvanter att vakna,och inse att vården inte ser ut som den färgglada bild,man presenterar på sina informationsblad.
    Men som allting annat i landet,har man byggt upp en kuliss,som de flesta tycks tro på...Att därtill så få tycks bekymra sig,eller besöka de sina på hemmen,är av godo för dem som profiterar på ålders-svaga och sjuka..
    Själv varnar jag alla,för att sluta sina dagar på dessa privata "vård o.omsorgshem"..

    SvaraRadera