torsdag 26 januari 2012

Ehhhhh, det händer så konstiga saker i vårt land de senaste åren. Vad kaaaan det bero på?


"Det blir allt vanligare att lärare kränker elever i skolan. Antalet anmälningar till skolinspektionen har ökat med mer än 60 procent på ett år, det visar statistik som TV4 Nyheterna tagit del av."
TV 4 visar en mamma vars son kränkts av en lärare. Ingen har sett det. Men TV4 vet nog!

Hmmmmmm, låt mig se här nu...... lärarna är i stort sett desamma.......utbildningen till lärare likaså.......... men...... hmmmmm....eleverna är inte desamma som i fornstora dar..........
Hmmmmm...........kan det vara så att eleverna har en kultur av att inte förstår vad som förväntas i ett svenskt klassrum........????
Nä.
Naturligtvis inte.

Så nu ska lärarna skickas på utbildning i att inte konstant hålla på och eskalera missbruket med kränkningarna mot de stackars oskyldiga eleverna.
???????????????????????????????????????????????

En annan märklig tillfällighet är den statistik som SVT tagit del av från Brottsförebyggande Rådet, som visar att polisanmälningarna om misshandel mot barn mellan 0-6 år, ökat dramatiskt de senaste åren. Mellan 2005 och 2011 ökade anmälningarna med 158 (158!!!) procent i Sverige.
Vilken enorm våldsamhetsepidemi föräldrarna i Sverige har råkat ut för.

Hmmmmmmmmmm.............vi måste nog be Reinfeldt/Lööf och Ullenhag att ringa Einstein och fråga om han kan begripa vad detta sentida fenomen kan bero på...........


TV4
Petterssons

5 kommentarer:

  1. Tack för att du belyser detta Carina, såg nyheterna och blev så arg vilket är av ondo för mitt blodtryck....modern som klagade var ju högst representativ för kategorin stämma och erhålla skadestånd!

    SvaraRadera
  2. Våra vänner tror oss inte
    när vi talar om att vi aldrig ser på tv eller lyssnar på radio
    Vi vill ej riskera att utsättas för vänsterpropaganda
    Att själva aktivt söka information är det bästa
    Sker lämpligen på nätet numer
    The Svedberg hade den principen redan på 50 talet.

    Isola Regina

    SvaraRadera
  3. Ja, jag ser det varje dag våra lintottar till ungar är precis gula och blå, de ser ut som den rasistiska symbolen svenska flaggan. Svenskarna har blivit ena riktiga våldsamma förnedringssvin...

    Tur att jag inte såg den nyhetsrapporteringen. Jag ser sällan nyheterna ändå. Brukar se vädret faktiskt, men de är så himla PK de med, de ljuger eller förskönar det mesta ;)

    SvaraRadera
  4. Ja det måste vara svårt för lärare,att tvingas bedriva undervisning,med klasser av barn som inte en gång talar landets språk...
    Intresset från "nybyggarnas barn",att lära sig västerländsk bruk och kultur,lär också var ringa...
    Vad återstår i en skola som förpliktar till närvaro,och som utmynnar i mångkulturellt kaos..
    Hörde att sak samma sker i Tyskland,där ett TV-inslag visade på en klass med 16 zigenarebarn...Ingen av dem talade tyska,vilket klassens övriga l5 barn fick lida under...Det fanns helt enkelt ingen möjlighet för lärarna,att hinna förmedla kunskaper,under dessa omständigheterna..

    SvaraRadera
  5. Och Reinfedt/Lööf och Ullenhag tar varandra i händerna och sjunger "Vi har öppnat pärleporten!" och inte ett öga var torrt.

    SvaraRadera