måndag 9 januari 2012

Köksbordsrasister är vi allihopa, allihopa, allihopa - jag med - och du med!

"Köksbordsrasism".
Nytt ord myntat av svenska politiker som Göran Dahlström, socialdemokrat och ordförande i Katrineholms kommunstyrelse.
Vet ni vad det är?
Det är när vi vanliga tycker att välfärden inte får gnetas in och bli obefintlig för oss skattebetalare, för att istället bekosta massinvandringen:
- Då får vi den här köksbordsrasismen hemma hos människor som tycker att svenska barn som behöver hjälp i skolan kanske inte kan få det eftersom de somaliska barnen har större behov, säger Göran Dahlström.



sr
Fria tider

2 kommentarer:

  1. "En kort resa från Katrineholm ligger Flen. Här finns många människor från Somalia som väntar på att släktingar ska kunna flytta hit till Sverige. Fardowsa Mahmod Hirsi är en av dem. Hon har sju barn men fem av dem finns kvar i Somalia

    ...

    Läkarna säger att mitt problem är att jag stressar, det beror på för att jag hela tiden oroar mig för barnen, säger Fardowsa Mahmod Hirsi."

    En stressad somalier? Världssensation. Är Nobelförsamlingen vid Karolinska institutet informerad?

    OnT: Den förda politiken kan göra vilken humanist eller filantrop som helst till en rabiat rasist, en äkta rasist. "- Nej tyvärr, Pelle kan inte räkna med hjälp då vi har tvåhundra nykomna analfabeter som bättre behöver den."

    Redan idag så nyttjar föräldrar i Stockholmsområdet det fria skolvalet till att sätta sina barn i en skola med lägre andel invandrarbarn och får kritik till det från vissa politiker. Jag klandrar dem inte, jag hade gjort likadant.

    SvaraRadera
  2. Gulligt Fardowsa Mahmod Hirsi. Tänkte på det när du kallblodigt drog från barnen för några år sen?

    SvaraRadera