onsdag 18 januari 2012

Gangsterna 11.294 - polisen noll.


På onsdagskvällen luftade någon alla fyra däcken på en polisbil. Bilen stod parkerad vid Södra parkgatan/Möllevångsgatan.
Var?
Gissa tre gånger.

sydsvenskan

2 kommentarer:

  1. Kära soldatmamma,
    varför har jag numera så svårt för att kommentera på din blogg? Ex vis på min ena dator kan jag inte längre nå kommentarsfältet. Mycket irriterande, eftersom jag ju så gärna vill... JAG ÄLSKAR JU DIG... ;-) /Christian

    SvaraRadera
  2. Christian, jag älskar ju dig också!!!! Har förstått att det varit problem, stora problem, och har kämpat som en vilde för att försöka få kontakt med Blogger, som gjort sig helt och hållet oanträffbara för sina användare. De tillhandahåller en del sidor med gamla frågor om problem sen flera år tillbaka, men absolut noll möjlighet till direktkontakt. Försök googla på direktkontakt med blogger så får du en anings inblick i betongväggen man går in i.
    Det gör mig tokarg.
    Men lika förbaskat; rådvill.
    Men jag har förstått på kommentarerna att det är internet explorer som bråkar, och att de som gör google chrome istället inte har några som helst pr oblem. Själv har jag bara fantastiska erfarenheter av att ha bytt till google.
    Kan det vara ditt problem?
    Kram.

    SvaraRadera