onsdag 18 januari 2012

Annie Lööf i partiledardebatten. Out in the blue. No reality check.



Annie Lööf har en så god och bra och tydlig uttalad vision. Hon uttrycker framtidshopp för Sverige, som ingen annan. Hon pratar tydligt om att hon vill se möjligheternas politik där man ger människor möjlighet att växa, möjlighet att skapa sin trygghet.
Annie Lööf är framförallt den enda av partiledaren som betonar vikten av att alla människor ska vara med i denna möjligheternas politik. Att oavsett vem man är, att oavsett vilka förutsättningar man har, ska man ha möjligheter att kunna förverkliga sina livsdrömmar och kunna känna trygghet när man som mest behöver det.
Sverige som en enda happy family.
Hon hyllar Kamprad och gnosjöandan.
Och allt ska bli så bra, så bra, så bra.
Åh så fint.

Vad var det Fridolin sa i sit bemötande?
-Kom ut ur naiv-buren, Annie Lööf.

Men då rasar Fru Lööfs hela fina värld i bitar, ju.

5 kommentarer:

  1. Har hon lyckats bli gift? Följdfråga! Vem faan är så korkad, att man tar en som vid 28 års ålder redan uppträder som en gammal kärring, och dessutom är ledare för landets sämsta parti SVENSKA DYNGPARTIET? Är det möjligen någon bonndräng?

    SvaraRadera
  2. Fridolin är ju riktigt rolig.
    Eva-Marie

    SvaraRadera
  3. Jo, rätt nygifta tror jag.
    Lyssnade ni nån gång på radion för 10 - 15 år sen om Familjen Bra? Jag tror att Annie Lööf och hennes man hade platsat som herr och fru Bra.
    De verkar leva i en salighetsbubbla. Oåtkomliga för allt och alla.
    Ja Eva-Marie, Fridolin, är nog inte helt sne, fast hans parti är det.

    SvaraRadera
  4. Läste avpixlat - och tar bort allt positivt jag någonsin tänkt, sagt eller skrivit om Fridolin. Visste inte att han var en så obehaglig verklighetsförnekare.

    http://avpixlat.info/2012/01/18/fridolins-verklighet/#more-8141

    SvaraRadera
  5. Gustav Fridolin har alltid varit en skit, han kommer alltid fortsätta att vara en skit, och han blir aldrig något annat än en skit.

    SvaraRadera