måndag 7 november 2011

Till anonym och Katinka och alla andra bloggkompisar.



Har varit solokvist i helgen med ena valpen, Zudden, medan Björn varit i Sörmland med Zäta, och levt underbart gårdsliv med barndomsbästis som var gräsänkling.
Jag har massor med kompisar som jag längtar efter och ville ringa och ses, men eftersom Björn och jag lever i ständig tvåsamhet och totalsymbios, så var det enstöringen i mig som vann.
Jag har njutit ensamhet, och om det är efterlängtat och självvalt, så är det som bästa själslyxen.
De långlånga promenaderna, de tysta måltiderna, närheten med en tillgiven valp. Idag hittade vi vildblommor, bland annat blåklockor, som blev till en hel liten bukett som nu pryder mitt skrivbord.
Varje dag när jag öppnar bloggen är jag lika nyfiken, hur många läsare, nåt troll, nån spännande, nån nykomling, nån provocerad, nån arg....

Och så idag - de helt magiska hälsningarna från anonym och Katinka!
Det går inte att beskriva hur glad och stolt och fullkomligt överlycklig det stimulerande och välformulerade berömmet gör mig. Som en överraskningspresent mitt i den grå men ack så ljuvligt varma november. TACK.


"Anonym sa...
Jag har följt din blogg från begynnelsen och den blir bara bättre och bättre. Din blogg finns överst på min lista över c.a 30 bloggar jag följer varje dag. Du får mig att skratta, och ibland kommer tårar. Dina inlägg berör. Ditt engagemang och din kämpaglöd har inspirerat mig och säkert många andra.

Från en av många som följer dig.

2011-11-07 02:03
Anonym sa...
Håller med föregående talare.Fenomenal blogg!
Katinka Glahd."

4 kommentarer:

  1. Tach för Du blev glad.Nu är jag ochså glad.Apropå ditt inlägg om äldre tanter ocg Din mamma,så kommer jag så småningom att skriva ett enlägg eller kommentar till detta.
    Katinka Glahd.

    SvaraRadera
  2. Ja, "Soldatmamman" är en jäkel på att hela tiden skriva och lägga ut nya inlägg med vidhängande passande illustrationer. Hon verkar ha energi för tre....minst! Sambon/maken får nog ligga i för att hänga med!!

    kkj

    SvaraRadera