måndag 14 november 2011

Jag hovniger för


värdighet och bildning.
Det är kutym att nya partiledare bjuds till hovet för lunch, nu har turen kommit till Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson som bjudits in till Stockholms slott. Den 6 december i år bjuder kungaparet och kronprinsessan honom på lunch.
I motsats till Sohlman, Heikensten, Ohly och Juholt visar hovet en vackert klädsam anständighet, och motverkar med sitt storsinta handlande simpel mobbing och åsiktsförtryck.

blogexpressen

4 kommentarer:

  1. "Enligt vad Expressen erfar var det med stor tveksamhet kungaparet skickade ut inbjudan till Åkesson." Till skillnad mot Sexpressen så har Hovet hyfs och stil och vet att föra sig. Jag kan tänka mig att de var mer tveksamma inför Lars Ohly vars gelikar intar de två översta platserna över värsta massmördarna. För att inte tala om diplomater från diverse diktaturer. Att journalisterna inte gillar Sverigedemokraterna är för att SD drar ner byxorna på dem.

    SvaraRadera
  2. Jag läste också det där tillägget om den stora tveksamheten, argus. Som om Kungen eller Kronprinsessan ringt till expressen och sagt äh, shit, alltså vi vet inte huuuuuuur vi ska göra här nu.....ähh, vi är ju väldigt tveksamma.
    Ja eller hur. Den dan grisar kan flyga.

    SvaraRadera
  3. Jo,som vanligt försöker man med alla knep,att fördumma sin läsekrets.
    I veckhelgen fanns ju ett brännhet tema över Södertälje`s s.k fotbollsfans.
    Ängelholms ordf. Mats Karlsson talade fritt från hjärtat och menade,att Syrianskas "fans" bl.a uppträdde som apor på läktaren...
    Detta var ju svårt för den korrekta PK-pressen att återge.
    Nu förvanskade man hans uttalande till,att han skulle ha sagt att -de var apor-...Men för oss som lever i vardagen,stod ju från början klart varför och vad han menade....

    SvaraRadera
  4. De härräddhågsna och ängsliga människorna som behöver luktsalt varje gång man kallar en spade för en spade, hur klara de sig i livet?

    SvaraRadera