söndag 6 november 2011

Erik Reinfeldt 16 år, misshandlad med krossad flaska, vid Stureplan, i natt.


En till synes lycklig familj. Men vad döljer sig under ytan?

16-årigt barn, med liten ansats till behåring i ansiktet ska medges, partar runt mitt i Stockholms City.
På klart olämplig tidpunkt.
Och blir grovt misshandlad med flaska och sparkar.

Vad gjorde föräldrarna? Satt och smuttade på ett glas Romanée Conti och läste Tranströmmer framför brasan?
Detta duger inte.
Efter att ha sett Uppdrag Granskning i veckan så anser jag att här har samhället och dess myndighetsutövare ett tydligt Mandat och MegaAnsvar att Ingripa, Tvångsomhänderta och Arrestera de Brottsmisstänkta Föräldrarna, enligt LVU.

"Socialstyrelsen vill kraftigt framhålla att det är effekterna av föräldrarnas omsorgsförmåga i förhållande till det aktuella barnet som skall bedömas
Vård enligt 2 § LVU kan beslutas för barn och ungdom under 18 år.
Brister i omsorgen, eller något annat förhållande i hemmet.
Det är inte förhållandena i sig som utgör grunden för ingripande enligt LVU, utan de konsekvenser som dessa kan få för det enskilda barnets hälsa och utveckling på kort och lång sikt. Dessa konsekvenser måste bedömas från fall till fall och sättas i relation till att olika barn kan ha olika behov och olika egna resurser och att föräldrar har förmåga att tillgodose barns behov på olika sätt."

Rätt talat.
Det är dags att beslagta datorer och bura in föräldrarna NU.

De feghågsna och ängsliga gammelmedierna som DN och SvD vågar absolut inte berätta om detta. Huuu.
Men iexpressen och aftonbladet kan man läsa om vad som faktiskt hände när Sveriges statsministers som blev misshandlad i natt.
Nationell idag expressen aftonbladet

20 kommentarer:

  1. Det här var inte första gången eller var det den andra sonen som fick stryk förra gången? Tror de får leta efter umgänge med bättre social status och kompetens.

    Var gärningsman och brottsoffer nyktra? Skulle bra gärna vilja ha reda på det.

    SvaraRadera
  2. Samma son som ropade "blatte" och fick storstryk.

    Nyktra 16åringar aktar sig nog för Stureplan efter midnatt.

    SvaraRadera
  3. Detta är väl en tydlig diagnos,på hur barn blir eftersatta,p.g.a sina föräldrars karriärsträvan !!
    Visst borde sådant påtalas,men tror inte det hjälper med lagstiftningar.
    Har man som förälder inte större förstånd,än man låter sina barn(som Carina skriver)löpa runt på natten vid sådana platser,borde man i första hand ta lärdom.
    Men om jag inte missminner mig,var samma barn invecklad i en liknande situation tidigare.Då ser jag ingen form av lösning,inom en sådan oansvarig familj.Men samtidigt skall vi betänka att "äpplen faller inte långt från stammen"

    SvaraRadera
  4. Nu är det ju såhär att oavsett vad sonen gjorde under natten så lever vi i ett öppet samhälle det där inte över huvudtaget ska kunna hända.

    Bara för att det är statsministerns son betyder ju inte det att barnen ska vara inlåsta på natten. Deras barn är väl precis som alla andra barn?

    Eller?

    SvaraRadera
  5. Verkar inte vara en väluppfostrad ung man det här.

    http://img507.imageshack.us/img507/6311/erikreinfeldt.png

    https://www.flashback.org/sp33863815

    SvaraRadera
  6. Jonas har helt rätt!

    Han skriver som vilken annan tonåring som helst skulle kunna skriva. Att han ska behöva anpassa sig så pass mycket, att han inte ens kan skoja med sina kompisar på internet är ju pinsamt.

    SvaraRadera
  7. Vem är det som skojar med sina kompisar?

    SvaraRadera
  8. Öppet samhälle, gärna, kan inte tänka mig nåt annat, anonym.
    Men mitt inlägg handlar om det absurda i att vissa barn och vissa föräldrar i vårt land stämplas av enskilda myndigheter som olämpliga, och får uppleva drastiska övergrepp som ger eviga ärr. I min spåning är familjen Reinfeldt den utsatta familjen, vilket är helt möjligt. En familj utan makt skulle granskas under lupp efter dessa händelser med det omyndiga barnet i stockholmsnatten. Med för dem helt oväntade aktioner.

    SvaraRadera
  9. Sara S, din länk är stängd.Av nån anledning.....

    SvaraRadera
  10. Undrar bara vilka föräldrar som ska buras in??? Vilka föräldrar smuttade på Romanée Conti och läste Tranströmmer, föräldrarna till pojken som blev misshandlad eller föräldrarna till pojken som misshandlade?
    Kan man verkligen läsa vad som FAKTISKT hände i Aftonbladet och Expressen, när man själv upplevt något är det väldigt sällan det stämmer överens med det som står i dessa tidningar.
    Tycker det är en otroligt förenklad och förlöjligande bild av något tragiskt som hände för de inblandade.

    SvaraRadera
  11. Försök att läsa mitt inlägg som satir över läget i övergestapo-myndighets-Sverige.

    Vad som hänt ER och hans kombattanter finns det tusen olika spekulationer om på Flashback. Men det är inte mitt huvudsyfte med inlägget.

    SvaraRadera
  12. reinfeldt plus 20 kompisar stog och sparkade på 2 killar som låg ner utanför festen i bromma

    SvaraRadera
  13. Från flachback:
    Okej, då bortser vi från medias otroligt snea vinkling och tar den riktiga historien. Allt började på en fest i Bromma som spårade ur fullständigt pga det stora antalet människor. Erik och hans gäng befinner sig på terassen till villan där även D***d R*****o är med sina vänner. Erik börjar käfta som vanligt (han är jävligt, jäääääävligt kaxig) och det börjar bli lite handgemäng liknande en scen från Green street hooligans fast utan.. ja, slagsmål.
    Det som händer sen är det vidriga som inte Aftonbladet, Expressen eller övrig blaska vill bemöta. Nämligen att Erik och hans vänner blir ombedda att lämna festen och bestämmer sig för att stå utanför tills någon av killarna från terassen kommer ut på gatan. Sagt och gjort, D***d R*****o kommer ut och får då sparkar och slag från sex personer (däribland Erik Reinfeldt). Innan han faller till marken så lyckas han få i en käftsmäll på Erik som resulterar i en spräckt läpp och ännu mer stryk från deras sida. De lämnar honom på marken och drar vidare mot Östermalmstorg där Erik ringer upp en av D***d R*****os kompisar från festen. Dialogen gick något såhär "Vi är på Östermalmstorg, kom hit om ni vågar". Ingen "letade" efter någon, folk visste precis vart dom skulle. När D***d R*****os kompisar anlänt till Östermalmstorg så är Erik inte där utan han och hans vänner (som i övrigt var 30 pers nu) stod under svampen. När D***d R*****os vänner kommer dit så blir det lite skrik, lite gap och sen smäller det när S*******n B********e väljer att slå en glasflaska i huvudet på Erik som sedan flyr in i polisbussen vid Stureplan.
    Slutsatsen? Erik är en jobbig jävel och som han själv kallar sig "en vevare", någon gång skulle han få lite stryk och denna gången var i fredags. Om han förtjänade det? Ja.
    Och ja, jag är moderat.

    Edit: Det var även några blattar närvarande, ni vet sådana som någon ringt dit utan anledning. Allt dom behövde för att gå på Erik var "Vit, pengar, Reinfeldt". Fast dessa individer gjorde inte något speciellt, stod mest där och såg tuffa ut (någon box på hans små vänner dock)
    __________________

    SvaraRadera
  14. Jag som känner den här sexton åringen väldigt bra undrar vart storyn ovanför kommer ifrån? Var det en person som närvarade under kvällen eller bara ännu en looser som misslyckats som journalist? Jag är rätt säker på att andra alternativet stämmer.
    Det som hände i fredags hade kunnat sluta jävligt illa, så illa att jag och väldigt många andra hade kunnat idag sitta förstörda för att några idioter tagit livet av en person som betyder otroligt mycket för otroligt många! Det som hände med killen i Bromma är självklart inte okej, dom bråkade, att Erik och 20 kompisar stod och sparkade på en kille som låg ner, vet jag inte är sant. Men den killen hanterade situationen jävligt fel och har ingen rätt att "hämnas" enligt lag alltså.

    Det är patetiskt att folk försöker vända och vrida på en story där dom inte har rätt information, eller tillräckligt med information.
    Tänk på att den här killen är som vilken sexton åring som helst, och har ni egna sextonåringar som har vänner och lever ett socialt liv som normala tonåringar brukar så LOVAR jag er allihopa att era barn också befunnit sig på Stureplan någon gång på senare timmar, nu var det inte så att dom hängde, dom var påväg hem.

    Hejdå tack för mig!

    SvaraRadera
  15. Då Erik är en sådan hans vänner ringer när de har problem finner jag inga problem i, problemet är att de ringer honom när det behöver hjälp i en sk. fight. Jag känner även att som stadsministerns son har han en skyldighet att hålla sig borta ifrån dessa situationer det ger dålig publicitet för hans far. Så vitt jag vet var det inga sådana händelser med kungens barn i 16års åldern. Stadsministern har mer makt än kungen och ses mer i medier därför borde det finnas strängare regler på detta! Han är inte bara en vanlig 16 åring utan han är stadsministerns son!
    Och slutligen nej, alla 16 åringar dricker ej alkohol det finns en större del som respekterar lagen på 18år.

    SvaraRadera
  16. Jag satt framför några ungdomar i en buss från Alvik i fredagsnatt. En kille grät. En av tjejkompisarna gick fram och tröstade och undrade vad som hänt. Och han berättade att han ville slå ihjäl "honom". Berättade sen vidare hur en kompis till honom blivit halvt ihjälslagen av Erik och hans gäng. Fått punkterad lunga och nu låg på sjukhuset. Han grät för att han var orolig och upprörd och inte visste om killen skulle dö. I nästa stund upprepar han att ser han Erik så kommer han slå ihjäl honom för vad han har gjort och det är skitsamma om han är statsministerns son. Tjejerna försöker lugna honom och säger åt honom att hellre gå till polis el/och media och berätta sanningen. Om han och flera till jagar och springer efter Erik nu och slår honom blir det bara värre för dom själva. Det skiter jag i, säger han. Och så här håller diskussionen på tills jag går av. Jag har hela tiden väntat på att storyn om den här andra killen som råkat illa ut och ligger på sjukhus skulle komma fram, men någon sådan verkar inte finnas. Eller döljs.

    SvaraRadera
  17. Det finns mycket här. Medierna kommer dock att göra allt för att vi aldrig ska få veta sanningen. Om nu statsministerns son är ett översittardrägg med våldsambitioner, tål inte våra öron att höra det?

    SvaraRadera
  18. Hade det varit så att killen i Bromma varit så nära döden så hade det antagligen tagits upp! Låt grabben vara, han är en kanonbra kille med ett enormt hjärta, han har alltid funnits där för mig och många andra! Hade de här killarna lyckats göra honom så illa tt han inte klarat sig vet jag inte vad jag hade gjort! Men hade ni brytt er? Jag tvivlar på de! Hade ni velat läsa sånt här om era nära vänner, ni är vuxna människor ni borde veta bättre! Lämna de till polisen och sluta spekulera!

    SvaraRadera
  19. Heder åt dig som vill försvara din vän, anonym, att lyfta fram bra egenskaper, det är viktigt för balansen i debatten. Däremot kan det vara, måste inte, men KAN vara svårt att se saken objektivt och lite utifrån, om man älskar nån.
    Det finns folk som uppfattar din kompis negativa sidor och som reagerar på dem.
    Kanske sanningen som ofta, ligger nånstans mitt emellan?

    SvaraRadera
  20. kan intyga att det som hände i bromma var sant.. Pojken har haft problem med lungorna men det var inget som hände vid detta tillfälle..finns hur många vittnen som helst som kan berätta att 2 st blev grovtmisshandlade av erik&co

    SvaraRadera