måndag 3 oktober 2011

Ung kvinnlig vårdare ihjälslagen av besinningslös fånge.



Under en rökpaus på häktet i Flemingsberg gick en manlig intern, 28, Erik Morgan Petter Ljungström, till attack med våldsamma slag mot en 25årig kvinnlig vårdare.
Hon avled senare på rastgården.


Från högsta ledning till de ansvariga på anstalten hade alla kunskap om denna högriskfånge. Han anklagas för att knivskurit sin bäste vän på öppen gata, och har tidigare angripit och försökt strypa en manlig polisman, som dock själv kunde övermanna honom.
Men den unga mörka späda kvinnan hade inte den kraften.
Denne man borde inte fått chansen att göra detta.
Han borde ha burit handfängsel.

expressen FB

4 kommentarer:

  1. Ännu ett bevis för att mördaren är av utländska slaget.."Kriminalprofessorn" J Sarnecki lägger sig nästan i en åtta för att förringa brottet.Ett från honom "korrekt" sätt,att försvara dessa våldspersoner..liksom att försöka intuta i oss, att kriminaliteten aldrig varit så låg,som i våra dagar...Tydligen betyder en fångvårdsanställd,i 25-års åldern,knappast något i hans ögon.
    I bland frågar jag mig själv,om det är min moral eller samhällets,som har förändrats !!

    SvaraRadera
  2. -"Dom är i dåligt psykiskt skick och har svåra problem.
    Därför skiter vi i om och vem de tar livet av."
    Det bästa med Sarnecki är att man behöver inte ens ringa honom för kommentarer, de finns redan i alla tidigare intervjuer.

    SvaraRadera
  3. Enl.Exp (vanligtvis välunderrättad-först på plats)
    har fångvårderskan INTE mördats...Hon skall enbart ha slagits ihjäl eller dödats...Samtidigt låter man förklara för oss idioter,att de mordmisstänkta som sitter häktade "inte är ofarliga"
    Kanske högt på tiden,att denna utsatta personal vid häktena,liksom Malmöpolisen får språkutbildning av hövligheter,i de häktades landesspråk.

    SvaraRadera
  4. Nu ryktas det om någon Erik, som försökt döda människor så sent som i helgen..?

    SvaraRadera