måndag 3 oktober 2011

Tröst till en stackars man som hamnat helt fel i världen.



Journalisten Patrik Lundberg som kände sig rasistiskt utpekad av den röda hatten och de sneda ögonen på Kinapuffarna, är nu på krigsstigen igen.
Då fick han enkelt sin vilja igenom, och Fazer förbjöd omedelbart kinapuffarna.
Med den friska vinden i ryggen, fortsätter han nu sin triumferande envig mot väderkvarnarna.

I en intervju på SR gnäller han nu ut om sina känslor av kroppslig (och mental?) underlägsenhet, fullständigt sönderknäckt, av att leva här bland alla långa, blonda och muskulösa svennar med jättesnablar.
Så vassegod, förbjud genast långa, blonda muskulösa svennar med jättesnablar.


SR
partykungen

9 kommentarer:

  1. Tyvärr är han inte ensam om att tvingas bo här i vårt nordliga land...Kan själv tänka mig hur det skulle vara att leva i Korea,Somalia,Iran,Irak, Etiopien,och Afghanistan...för mig.Klart skulle man känna sig främmande !!!

    SvaraRadera
  2. Absolut. Och inte kn man väl gå och önska sig att alla de andra 97 % ändrar sig efter just mig och mina känslor.....

    SvaraRadera
  3. Om nu okänsliga människor har sagt "tjing tjong" rakt i ansiktet på honom, undrar vad tillmälena blir nu när han avslöjat sin dåliga kroppsliga självkänsla?

    Sedan var det inte kanske så smart att han avslöjade sina kroppsliga tillkortakommande och att han utfört grundliga studier på plats i Korea?

    Om, jag säger om, jag skulle tycka att min bästa vän (och värsta fiende) inte riktigt höll måttet skulle jag under inga som helst omständigheter yppa det offentligt.

    SvaraRadera
  4. Jaaa snorrar, mitt älsklingsämne. Då skall vi se. I Sydkorea är medellängden i erigerat tillstånd 9.66 cm. I Europa toppar Fransmännen (surprise) med 16.01 cm. Svenskar lyckas åstadkomma ett hedersamt medelvärde på 14.80 cm. Danskarna lyckas klämma fram 15.29 cm men det vet man ju hur dom är. Mycket snack och lite verkstasd osv.

    Allvarligt, man är inte l i t e dum, om man erkänner öppet att man spanar in andras organ.

    /Plutten

    http://www.ebaumsworld.com/pictures/view/80595106/

    SvaraRadera
  5. Plutten:
    Din avhandling i detta ämne,avslöjar inte i vilken åldersgrupp,man mätt.Kan försäkra att liksom pensionerna,blir de mindre för varje år...För att i slutändan,fullständigt försvinna i intet...
    Därför råder jag alla yngre,att skaffa en privat pensionsförsäkring,för deras framtida behov...

    SvaraRadera
  6. Minskande penis, minskande pension. Att man aldrig får vara glad. Fast det är ju klart, det kunde ju vara värre. Birro som sportchef i Leksand.

    /Plutten

    SvaraRadera
  7. Så då ligger det inget i ryktet att man ger Viagra till herrarna på långvården för att de inte ska ramla ur sängarna? ;-)

    SvaraRadera
  8. Argus:
    Kan inte besvara din fråga,men råda dig att undvika hamna på landets "vård & omsorgshem"
    Ibland motsvarar inte rubriken... innehållet.
    Hur och på vilket sätt,får du själv söka finna ut,innan det är för sent.

    SvaraRadera
  9. Det här är för dumt för att vara sant. Men ack, det var sant (jag lyssnade på länken SR). Att han orkar och vågar basunera ut sina problem som för övrigt troligen är diagostiserbara av en psykiater.
    Han sprang runt i så många ömklädningsrum han han med och kollade på kukar. Stackaren såg inte så många med stånd så han var lite ledsen för det. Han är inte bara dum, han är dum på riktigt. Hoppas han fick duktigt på käften för det hade han fått om han gjort sin empiriska undersökning där jag byter om.

    Troligen är detta bara en historia han hittat på för att få betalt för sina alster. Han lyckades dock med en sak. Han har fått en dummerjönsmössa.

    SvaraRadera