måndag 24 oktober 2011

Reinfeldt har inga skrupler när det gäller valboskap.



-"Varför har Moderaterna en medeltidsprofet i riksdagen?
Snälla Fredrik Reinfeldt, dina medarbetare tiger men du kan kanske svara; vad gör Abdirizak Waberi, som tänker som en taliban, i ditt parti? skriver människorättsaktivisten och kvinnofridssamordnaren Bahareh Mohammadi Andersson i GP.
I artikeln ger Bahareh en gripande inblick i ett mansdominerat muslimskt samhälle med sharialagar, som jag bara hade kunnat drömma mardrömmar om tidigare.
MEN.
Sen blir det helkrokigt i artikeln:
-"SD:s smygrasister kan inte skilja mellan medeltida och demokratiska muslimer och de vill strypa invandringen medan jag vill släppa den fri."
Smygrasister?
Det enda parti som står för det skydd för kvinnor, och demokratiska värden som Bahareh så varmt förespråkar dömer hon ut, på grund av okunskap och snobbig fördomsfullhet.
Baharehs naiva vurm för öppna gränser och fri massinvandring, skulle bara skapa ännu ett samhälle med ännu mer hat, stridigheter, religiösa konflikter och destruktiva utanförskapsgetton, som världen har oändliga av.
Inte vara det lilla trygga, fria samhälle som Bahareh en gång drömde om att fly till.

GP

4 kommentarer:

  1. Vi skulle också ta en medelväg mellan Sverigedemokraterna och de andra; vi slutar ge uppehållstillstånd till muslimska män?

    Jag har en bekant som på en loppmarknad såg en somalisk kvinna som handlade något och då det var dags att betala klev den fjortonåriga sonen fram med börsen. En muslimsk kvinna är som bekant värd hälften i arvet och en fjärdedel i äktenskapet enligt Koranen. Eftersom man blir som de man umgås med så riskerar svenska kvinnor att devalveras, nu när de äntligen börja komma upp i sitt rätta värde.

    En helt annan sak; på Text-tv låg följande tills för en stund sedan "Många biltvättar utnyttjar människor som vistas illegalt i Sverige som svart arbetskraft". Vistas illegalt i Sverige, det börjar ta sig.

    SvaraRadera
  2. Har de arma papperslösa bytt alias, utan att reinfeldt/lööf/romson tillfrågats?

    SvaraRadera
  3. Troligen inte,men med alla de omskrivningar som förordnats från högre ort,kan det väl en eller annan gång inträffa,att sanningen kommer i dagen.
    Måste vara ansträngande för dessa "korrekta" legojournalister,att leva under en sådan press...

    SvaraRadera
  4. Fattar inte att jag orkar men det är så sjukt allting.
    Carina, jag uppskattar verkligen att du orkar.
    Det är troligen för sent men innan det blir verkligen för sent, höj rösten alla som älskar Sverige utan muslimsk påverkan.
    Jag tycker om Sverige men jag tycker inte om islam eller muslimer som inte begriper att de är här.
    Vill dessa gökar inte begripa det, OK, men stick då till saudiarabien. så får ni allt ni önskat er. Herre jävl-r att det ska så svårt att begripa.

    SvaraRadera