måndag 3 oktober 2011

Marteus är eljest och lever i Sverige som verkligen är eljest.


Marteuskan höll på att kissa på sig när det blev poltisk förändring efter valet i Danmark. Nuuuu skulle de få, Kjersgaard och alla de andra "rasisterna"...

Men hon var långt ifrån den enda, i Sverige kryllar det av eljest-personligheter i marteuskans bransch. Här bor de i självaste landet Eljest, och inbillar sig att det är alla andra länder det är fel på.
Då är det inte konstigt om det blir lite surt sa räven:
marteuskan:
-" Det sorgliga är att merparten av den gränsstängande migrationspolitiken, som kommit till under tryck av Dansk folkeparti, blir kvar."

Om Expressen ska överleva får de nog göra marteuskan, chefredaktören m.fl övertaliga.

3 kommentarer:

  1. Marteus är nog mest skruvad av alla journalister i vårt land. Måste vara jobbigt att besitta ett hat mot allt Svenskt och demokratiskt.

    Hon skulle behöva hjälp för att få kontroll över allt sitt hat.

    Den kvinnan har har aldrig kläckt ur sig nåt vettigt.

    SvaraRadera
  2. Hon spränger snöret tillsammans med sundströmskan, men hack i häl kommer ett megafölje förblindade pkister.

    SvaraRadera
  3. Glöm inte bort DN,som igår gick ut med en av sina otaliga lögner...Hela Bonnierimperiet tycks kippa efter andan...
    Nu påstods att dagens kriminalitet var lägre än 50-talets !!För oss som minns den tiden var ett grovt brott,typ mord,rån eller kassaskåpsprängning en riksnyhet.I flertalet av landets orter,var länsman endast ute på patrull,-medelst cykel-när "de kringresande" kom på besök.Visst en eller annan höna stal de,
    men våldtäkter,väskryckningar eller överfall på åldringar var inte uppfunnit.Anlagda bil,skol,o.dagisbränder fanns inte ens,i dåtida folks begrepp.Långt mindre tvingades man ta till tolkar,för att förhöra de dåtida bovarna.

    SvaraRadera