måndag 10 oktober 2011

Lycka till!




I förra veckan beslutade LO:s styrelse att lägga 150 miljoner av den dryga miljard man tjänade på försäljningen av Aftonbladet i ett "möjlighetskapitalbolag" för att göra det möjligt för "duktiga entreprenörer att driva samhällsdebatten åt vänster".


piteåtidning

6 kommentarer:

  1. OT men jag komma att tänka på dig och din blogg när jag såg den här artikeln på DN ;-)

    /Plutten

    http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/mysteriet-bakom-optimister-lost

    SvaraRadera
  2. ha-hahaha,Plutten, jag har för exakt en sekund sen läst precis den!
    Av nån underlig anledning, helt okänd, fångade artikeln mig...

    SvaraRadera
  3. Javisst är den intressant. Men den har en seriösare underton dvs medvetandets försvarsmekanismer gentemot verkligheten.

    /Plutten

    SvaraRadera
  4. Min mamma har oroat sig för precis allting i hela sitt liv.-"Jag ger mig sjutton på att...." -"Och det vore precis typiskt om..."
    När jag sett hur mycket tid hon wastat för att bekymra sig för och fasa för saker, som i de flesta fall aldrig händer, ja så ville jag helt enkelt aldrig ha det. Men visst är det försvarsmekanismer och "egenskydd". Optimister är helt nakna. Men man lär sig ta smällar.

    SvaraRadera
  5. Var glad över att du är en optimist för även pessimister är behäftade med försvarsmekanismer. Och våra liv är mer tungsinta/jobbiga då vi lägger energi på onödiga grejer.

    /Plutten

    SvaraRadera
  6. Ja, optimisten och pessimisten stöter nog på lika mycket problem i livet, men optimisten har ett betydligt roligare liv!/ Silverfisken

    SvaraRadera