lördag 1 oktober 2011

Högtidsdagar för oss dissidenter!



Det här har varit sparpaketens och nedskärningarnas vecka.
Expressen var, i torsdags, först ut och meddelade att 60 miljoner skulle sparas in, varav 20 miljoner kronor på personalen.
Kvällspostens chefredaktör, Lars Mohlin, meddelade samtidigt att han lämnar sin post.
Dagen efter släppte Schibsted sin bomb – 150 miljoner kronor ska sparas in på den svenska verksamheten. Aftonbladet får ta den värsta smällen då 100 av sparkravets 150 miljoner läggs på tidningen.
Inte heller SvD klarar sig undan besparingar och får kapa redaktionen med minst tio personer.

Jag är inte skadeglad.
?????????????????????????????????????????
Jo, det är jag förresten.
De här medierna är de värsta förbrytarna mot åsikts och yttrandefrihet, deras pissdåliga och manipulerande jornalister måste få betala priset för chefernas tvångsmässiga förvanskningar av tillståndet i vårt land.
Gratulerar alla tappra sanningssägare och kämpar på nätet - we are all the winners.



DM

1 kommentar:

  1. Dessutom sitter två av dessa "journalister" från den svenska vänsterpressen,fängslade i Addis Abeba."Skulle söka sanningen i Ogadien" och tog tydligen med sig rejält med ammunition och skjutvapen..Åtminstone togs de båda äventyrarna av etiopiska säkerhetsstyrkor efter en eldstrid..
    Enär de var svenskar,begärde de naturligtvis att frisläppas omgående.Men där hade de räknat fel,eftersom rättsväsendet är något annorlunda i Afrika,än i bortdaltade Sverige...Vad lär vi av detta ??
    Jo,att gerillaverksamhet från svensk sida,är dömt att misslyckas...inte bara i Afrika.

    SvaraRadera