tisdag 11 oktober 2011

Härmed döper jag alla snyltarpolitiker till juholtare.


PÅ brännpunkt, SVD idag- "Vi vill ha företrädare som inte ständigt befinner sig på defensiven, intvingade i ett hörn av dåligt förberedda och uselt förankrade förslag, eller ännu värre; av en opinion som inte orkar med fler dumheter och ännu fler verkliga eller påstådda minnesluckor."
JOHANNA GRAF, oppositionsråd (S) Solna, JONAS MORIAN, frilansskribent och kommunikationsrådgivare, SANDRO WENNBERG fritidspolitiker (S) Värmdö och konsult på Westander PR, JOHAN WESTERHOLM, bloggare och fritidspolitiker (S) Norrtälje, ALEXANDRA EINERSTAM, bloggare och fritidspolitiker (S) Stockholm.

Respect.

Min råd till alla, även politiker:
Om du står i beredskap att få ta emot ett bidrag ur vår gemensamma svenska statsmedelskassa, börja då med att fråga om/hur du har rätt till det.
Speciellt om du redan har 144 000:- i månadslön.

Det dånar uti rättens krater,
snart skall utbrottets timma slå.
Störtas skall det gamla snart i gruset.
Från mörkret stiga vi mot ljuset.
(Ur första strofen, Internationalen)

aftonbladet DN Piteåtidning

4 kommentarer:

  1. Snart myntas begreppet, "att göra en Juholtare".

    SvaraRadera
  2. Jepps, han har verkligen gett mustaschen, kulbo och "juholtarna" ett ansikte!

    SvaraRadera
  3. Johanna Grafs blogg brukar jag läsa ibland, fast nu var det ett tag sedan. Hon är en vettig sosse och har egna idéer, och gillar absolut inte ett förslag, bara för att det är Socialdemokratiskt. Humor har hon med, definitivt bättre än hon f.d. barnskötaren Veronica Palm, henne har jag inte mycket till övers för. Johanna har bara efternamnet gemensamt med systrarna Graf.

    SvaraRadera
  4. Henne har jag missat, trodde vettifga sossar inte gick att uppbringa längre, ska genast googla runt och låta mig glädjas över denna solitär.
    Veronica Palm? ......? Jaha, du menar Cruella de Ville, Olli!

    SvaraRadera