söndag 2 oktober 2011

Här bor mannen som lagstadgat om mångkultur, och inte ser nån anledning till att integrera eller begränsa invandringen.



Alltid ständigt bevakad av SÄPO.

Lars´kommentar slet hjärtat ur kroppen på mig.
-"Varför kan inte jag också få njuta min pensionsålder,i en så rogivande idyll (som på ön, min kommentar)??
Här vaknar man på "morron",och min första titt genom fönstret,fokuseras på min mångårige trotjänare,bilen..Står den kvar är rutorna hela,och vem av grannarnas bilar har drabbats av inbrott??
I Lars´ otrygga boende och liv, störs dygnsrytmen konstant, eftersom olika kulturer har olika vanor. Så livligheten på natten i lyhört boende och nattliga högljudda samtal hem på främmande språk håller honom vaken de timmar det är mörkt och som vi traditionsenligt betraktar som natt.
När det ljusnar och Lars har för vana att stiga upp, då är det äntligen tyst. Då sover mångkulturgrannarna till lunch.

Det vi i Sverige alltid älskat, och också varit kända för i omvärlden är vår natur, vår friska luft, vår möjlighet till tystnad och rekreation i allemansrättens Sverige. Att få lyss till vågskvalp och fågelsång - dessa dyrbara passioner som faktiskt är alldeles gratis i livet, börjar bli få förunnat.
Och det gör mig rasande.

Ingen idiot i hela världen skulle komma på tanken att förflytta kameler till isbjörnarna och förvänta sig en salig blandning och en enda happy family.

4 kommentarer:

  1. gott att läsa när man vaknar, tankvärda ord

    SvaraRadera
  2. Klart att de inte stiger upp på morgonen, de jobbar eftermiddagsskift. Oahahahahahahahahahaha

    Speciellt kvinnorna. Oahahahahahahahahahahahahaha

    SvaraRadera
  3. Ja, tack för det,bästa mullis. Det går liksom inte in i huvudet på mig hur människor som statsministern kan vara så ignoranta, så fantasilösa, så empatilösa att de inte har någon förmåga att ödmjukt sätta sig in i andras livssituationer. Och att de har absolut noll förståelse för de som inte lever i deras upphöjda gräddfilen.
    Detta gör definitivt Reinfeldt lika omöjlig som hobbiten härskarrundmagen, som ledare för vårt land.

    SvaraRadera
  4. Men skall vi vara ärliga,är det väl så att om det är en "minister" från mörkaste Småland,eller en nyvald för Centern,liksom en från tomma intet i Miljöpartiet...Alla tycks leva i en form av tomrum,utan minsta samvetskval,för allt ont man skapar bland fotfolket...Barn,sjuka och gamla (infödda),är alla tydligen för dem enbart obekväma...Har en viss förståelse,att man därför inte är speciellt angelägna,att se till att "nybyggarna" lär vårt språk...ju dummare,ju mindre klagomål...

    SvaraRadera