tisdag 11 oktober 2011

Dropparna i Reepalus bägare har runnit över. Min också.


skanskanskriver idag: Ilmar Reepalus utspel om temporära medborgarskap och att invandrare som begår brott ska kunna utvisas har fått kommunalrådets mejlbox att svämma över. De flesta skribenter är positiva, även politiska motståndare.
Ungefär tre fjärdedelar är positiva till Ilmar Reepalus förslag. "Ett utmärkt förslag", skriver en mejlare i Luleå, "stå på dig" tycker en Sollefteåbo, "fullständigt lysande" tycker en person i Falkenberg.
En Malmöföretagare, vars son bor på Sevedsplan i Malmö, tackar Ilmar Reepalu för dennes värdefulla initiativ och hoppas så småningom se ett beslut om att kriminella aktiviteter ska resultera i ett förverkat medborgarskap.
"Varför ska dessa individer kunna leva gott i det land som erbjudit dem en fristad", undrar företagaren.

Varför skulle det vara en konstig fråga?
Vi bevakas nu alla överallt av övervakningskameror, även vi som inte nånsin har eller tänker begå brott.
Det är nåt vi får stå ut med, för att underlätta för att lagar efterföljs och brottslingar kan gripas.
Samma sak med det temporära medborgarskapet - det drabbar ju inte någon som inte är kriminell.
Så vad skriker Donal Gaynor, i Västra Innerstadens S-förening,för:
"Jag är inte svensk medborgare. Men den dag jag är det har varken du (läs Reepalu) eller någon annan rätt att ta medborgarskapet ifrån mig."

Jo om du missbrukar det, spottar på det och pissar på det, Gaynor.



skanskan

4 kommentarer:

  1. Nu tror jag inte detta utspel från denne intellekt frånvarande Reepalu,var annat än ett taktiskt försök...Läste på Petterssons blogg om att Tysk/Franska kultursändaren TV-ARTE,gjort ett reportage kring personer som av judisk börd,tvingas att emigrera p.g.a av det islamska hoten i Malmö...(visas f.ö idag 11 okt.)
    Detta lär med all sannolikhet ge eko i Europa,och många obekväma frågor kommer att ställas till bl.a Reepalu.Tja,vad skall han ge för svar på dessa??
    Dessutom har tidigare framgått,att han råkar bo i närheten av det senaste tidens omtalade, somaliska ghettot Seved..Alltså sprider sig den nya nomadkulturens ringar alltmer över stad/land...

    SvaraRadera
  2. Hej Lars, jo jag såg det hårresande inslaget på IP igår.
    http://politisktinkorrekt.info/2011/10/10/ar-det-sa-har-vi-vill-att-sverige-ska-vara/
    Det är en sådan brutal skam mot vårt land. Tack usla islamistpolitiker för att vi får skämmas i hela världen.
    "Hellre antisemit än islamofob." Tycks vara sjuenighetens parroll.
    Men egentligen är Reepalus utspel viktigare för mig, än hans möjligen taktiska fotbyte.

    SvaraRadera
  3. Tre fjärdedelar, det stämmer bra med SOM-institutets mätningar på 78% som vill begränsa invandringen. Jag har noterat att det finns två strömningar inom massmedia; de spm ljuger och bluffar (Aftonhoran, Sexpressen, DN, SDS...) och de som är öppnare (SVD, mina egna lokaltidningar... inte mycket men märkbart). Sakta men säkert sippear verkligheten fram och om det vill sig så kanske vi rent av ser ett eller flera avhopp ifrån sjuklövern och det lär bli slutet för PK-nissarna.

    SvaraRadera
  4. Tre fjärdedelar. Tänk så mycket makt vi kunde visa om vi förenades.

    SvaraRadera