söndag 16 oktober 2011

"Barnfamiljer"vräks i mammas Landskrona.



Vi har alla läst de gripande berättelserna om hur hårda de kyliga svenska rasistmyndigheterna är mot de arma stackars invandrade småbarnsfamiljerna.
Och vem är vi födda in i solidariteten, att inte låta oss gripas av de hjärtslitande ödena som drabbar de små barnen i vårt obarmhärtiga samhälle.

Den palestinska familjen Alharidi i Landskrona blev vräkt p g a en tvist med fastighetsägaren om att det eventuellt fanns fuktskador i fyrarummaren.
Någon ny fyrarummare har inte Landskrona kommun kunnat trolla fram till familjen, men däremot två lägenheter, en till mor, far och fyra barn. Och en tvårummare mitt i stan till de två äldsta "små" barnen, bröderna som är 18 respektive 20 år.
What?!?

Nöjda?
Nä förstås inte.
Alla vill bo tillsammans i en stor lägenhet.
Där föräldrarna efter 12 år i Sverige är hjälplösa och inte talar svenska.

Till saken. Varför ljuger media om detta fall?
Ingen har blivit utan tak över huvudet.
Inga barn har vräkts.

Vem är det, och vilken är anledningen för de medier, som matar oss svenskar med så mycket direkta lögner och skeva verklighetsuppfattningar?
Vad är de ute efter?

Och tänk om inte PI fanns.
Då skulle vi svenskar gå omkring som lallande nordkoreanska idioter.
Scares the shit out of me.

2 kommentarer:

  1. Fuktskador i rummet !!!!!
    Ja,naturligtvis blir det vått,om man söker bygga en swimmingpool,i en av Landskronas äldre byggnader..Någon som förvånas av att grannen under,klagar på att det droppar från taket ???
    Nu finns ju värre exempel från denna...en av landets "kulturstäder".En av "nyberikarna" hade satt en brasa i bakungen,för c:a ett halvår sen.Detta sluta med att flera av de andra hyresgästerna,fick lämna sina lägenheter p.g.a rökskador !! För Landskronas del är alltså vatten,fukt,rök,blodspår samt lukt största orsaken till segregationen....

    SvaraRadera
  2. Vi ska vara glad vi, Larsm som har öppna ögon.
    De som inte vill tro kallar det för Klintebergare.

    SvaraRadera