fredag 30 september 2011

Vem är din bror, Kadhammar?



Sverigedemokraternas Erik Almqvist höll igår en djärv men relevant presskonferens, den första i Sveriges riksdagen om de tabubelagda kostnaderna för invandringen.
SD anser att Sverige kan spara 106 miljarder kronor åren 2012–2015 om vi väljer ett stopp på invandringen.
Om detta tycker ju inte folk med krampaktig beröringsskräck.
För ALLT i politiken kan stötas och blötas i det oändliga, kostnader, vinster, indragningar på miljön, sjuka, arbetslösa, skolor, ja vad som helst, men om invandringen talas det INTE.
Och när Kadhammar kokat ner sin skrajsna och okryddade soppa så blir knorren:
-"Till slut handlar det inte om invandrarna utan om oss. Vem vill du vara? Vem vill jag vara? Vill du vara den som säger:
Här är det fullt! Vi har inte råd med dig! Stick och brinn!"
??????????????????????????????????????????????????????????????????
Vem vill be nån sticka och brinna?
Är det inte självklart att se över situationen i landet som möter de hitkomna?
Är det inte rent av exceptionellt humant att säga att vi kan inte ta emot fler människor till vårt land, förrän vi har hjälpt alla som redan lever här till ett värdigt liv.

Vad menar Kadhammar? Är han en bättre människa för att han ansvarslöst inbillar sig att hjälp till medmänniskor är att vidöppna den svenska utslitna dörren.
Till vad, Peter Kadhammar, till vad?


aftonbladet

3 kommentarer:

  1. Undrar hur Kadhammar skulle reagera om han satt i en överlastad livbåt och någon tyckte att man kan plocka upp ett dussin till?

    Sverigedemokraterna är inga stora idoler för mig men på några punkter så håller jag på dem: de ÄR ett DEMOKRATISKT PARTI, jag hoppas att de slår in en rejäl kil i den eländiga blockpolitiken, de vill begränsa invandringen (det gjorde regeringen Carlsson) och de vill outsourca omhändertagande av människor i nöd till närområdet vilket räddar fler till samma peng.

    Jag har ett lyssningsförslag till Kadhammar: http://www.youtube.com/watch?v=RZFeO2t4luQ

    SvaraRadera
  2. Kadhammar är en fjolla. /ez

    SvaraRadera