onsdag 7 september 2011

Kvinnor har illegala vapen.


En man som inte talar svenska bröt sig in hos en kvinna i Rosengård, Malmö, och tvingade sig på henne genom att ta ett kraftfullt strypgrepp om hennes hals. Då han försökte kyssa henne bet hon honom, och släppte inte taget om tungan förrän hon nästan bet av den. Med blod rinnande från munnen gav han till slut upp och sprang därifrån.
Den tungbitne mannen anhölls i natt.
Men släpps säkert innan tuppen gal.
Kvinnan med de vassa tänderna måste nu betala högt skadestånd till mannen, emedan nödvärnsvåldet inte får vara uppenbart oförsvarligt, man får alltså ”inte bruka mer våld än vad nöden kräver”.

Det sistnämnda om skadeståndet har jag själv hittat på.
Men skulle inte bli förvånad.


sydsvenskan HD metro

3 kommentarer:

  1. Möjligen en av orsakerna till att de proffissinella Djurparkerna i övriga världen,INTE blandar ihop olika ap-raser i en bur.
    Med tanke på Darwins teorier,stammar vi ju alla från dessa..
    Men att i samma bur,ha typ Gorillor och Silkesapor tycks inte fungera.Nu gäller förstås andra lagar och regler i den svenska djurvärlden.Troligen lär Carina än en gång få rätt i sina antaganden...Ja i takt med,att den afrikanska djurvärlden,breder ut sig allt längre norrut,lär den importerade ryska vargens härjningar på sikt,vara en ren barnlek i förhållande... !!

    SvaraRadera
  2. Och ingen skulle nånsin vara så urbota korkad att man förflyttade isbjörnar till Somalia.

    SvaraRadera
  3. Här hade man ju nästan räknat med att kvinnan skulle åka dit för grov misshandel och mannen skulle få en saftig straffrabatt för att han blev skadad.

    Men det händer tydligen då och då att ett brottsoffer får försvara sig enligt Svensk lag.

    SvaraRadera