lördag 24 september 2011

Jag har redan börjat oroa mig för nyårsafton 2011.


HD-journalisten Patrik Lundberg, är van vid att förödmjukas, ty ungefär en gång i veckan säger någon "kolla, en kines", bakom ryggen på honom.
Huuuuuu.
Därför fick han i veckan Fazer att omedelbart ta bort namnet Kinapuffar på sitt godis.

Så.
Tänk nu.
Det ska firas nyårsafton i Sundets vackraste Pärla, Patriks vänner har bjudit in och alla övriga gäster är diskret förvarnade - ingen får, under några som helst omständigheter, använda K-ordet.
Det serveras champagne- eller enklare bubbelvatten, korkar smäller ystert i luften, och då tolvslaget närmar sig plockas det fram fyrverkerier - och - och - och - kinaskott!!!!!!!
Ohhh, holy shit.
Patrik får psykbryt, vrålar sacramento- idioto, "ni sliter själen ur mig" i detta fullkomligt respektlösa utnyttjande av den kinesiska urbefolkningen! Som om ni vita svenskar verkligen önskar, och njuter av, att alla asiater ska explodera som små fåniga fjuttar en gång om året.
Patrik vrider sig i ångestkramper över att han ännu inte lyckats förbjuda de råa och gravt föraktfulla nidsmällarna - hur hade han kunnat missa detta.
Det är en gåta.

Så om någon känner Patrik, tipsa honom om dessa förnedringspyrotekniska rashetsare redan nu.
Så han kan vidta lämpliga åtgärder i god tid.

HD

3 kommentarer:

  1. Jag för min del tyckar allt att han är en j* käppk*nes - Stycke 3, betydelse 1 avses
    http://www.folkmun.se/definition/k%C3%A4ppkines

    Å då är jag nog ändå lite vänlig härvidlag. Men såna är vi gammelhelsingborgare.

    /ingvar

    SvaraRadera
  2. I Kina går kineserna med långa bamburör och sticker japaneserna i arsle så det blör. Den fick jag lära mig av min far, för mycket länge sedan. Den som diktade det hela tänkte nog på krigen mellan Japan och Kina på trettiotalet. Japan ockuperade stora områden av östra Kina.

    SvaraRadera
  3. För längesen var folk inte så känsliga i öronen. Men kunde sovra själv, utan att vråla FÖRBUD! och KRÄÄÄÄNKT!!! och DO!!!!!!!!!

    Vet inte vad det är för überkänslig fisförnämhet som drabbar svenska invandrare i samma stund som de kommer hit.

    SvaraRadera