söndag 25 september 2011

Jag hade tänkt mig nåt i den här stilen.



Lite mer chockrosa.
Björn nickar och nickar och nickar och nickar och nickar mycket ivrigt!
Hmmmmm.
Det var alltså frisyren jag talade om.

12 kommentarer:

  1. Testa, kan nog funka faktiskt.

    /Plutten

    SvaraRadera
  2. Den där skulle nog passa dig utmärkt, om du nu har hår till den förstås. Ursnyggt men som det är här på bilden. Varför ska du blanda in chockrosa?

    SvaraRadera
  3. Tack för feedback, ni är bäst!
    Nu låter jag barret växa tills jag ska åter till civilisationen, sen jäklars!
    För om det går åt toppluvehållet, då ska jag ta min mamma med mig på hennes 80årsresa låååång bort där ingen kan se mig, ifall det går åt pipsvängen.

    SvaraRadera
  4. Olli, är jag färgblind...eller har jag noll koll...vad heter färgen då?
    Kan du hjälpa mig, snälla, så är det en bra början till det lyckade resultatet1

    SvaraRadera
  5. Jag har fått heta färgblind av en f.d. kvinnlig chef, så jag är nog inte rätt person att fråga om färger. Men chockrosa är väl det många köper åt sina småflickor i klädväg. Det här är väl lite rödbrunt med andra färger i, samtliga i olika beigebruna färger men med lite mörkvitt i. Du blir fantastiskt attraktiv Carina, i detta barr. En del kan ju dessutom lösas med löshår. Framåt marsch mot nya djärva mål.
    Själv stod jag med i Expos utredning om muslimhatet, med namn och allt, se sid 14 i den
    PDF- fil som Expo gett ut. Men de har ju bara dragit ut en mening av en lång kommentar, så att den inte längre finns i det sammanhang den ska vara. Men det har de gjort med många andra också. Det är ju bara för att om dom inte gör så, är ju inte meningarna så värst dramatiska. Du hittar Expo på Petterssons.bloggsida.se och där klickar du på HÄR. Väl inne på Expo har dom en länk till en rätt kort utredning i en PDF-fil. Söker du sedan på petterssons arkiv på "Färre mord i Sverige och dödligt våld minskar". Så kan du hitta det de far efter på den första kommentaren som jag har skrivit. Det är ju faktiskt lite skojigt att det man skriver, verkligen kommer fram, dit det ska. Eller vad tycker du Carina? Nej jag såg inte dig bland katterna, inte bland hermelinerna heller, för den delen.

    SvaraRadera
  6. Olli, om du på riktigt är färgblind så blir du förmodligen inte hjälpt av detta, men visst är det chockrosa som Babsan alias Lars-Åke W. klär sig i och den färgglada peruken...
    Hualigen Carina om du ska ha den färgen, jaja du blir ingen sämre människa om du kör på det bara färggladare...

    SvaraRadera
  7. Tack för färganalysen, Olli, extensions lär nog inte behövas, så som kalufsen växer häryte i vildmarken. Man vill ju inte se ut som Carola!
    Resten av kommentaren gör mig fullkomligt bedrövad. Muslimhatare, rasist, efter allt jag läst av dig så vet jag att så givetvis inte är fallet. Men vad är detta den dystra begynnelsen till, när det sitter åsiktsmaskiner som inte gör annat än hatar och förföljer, på en redaktion som anser sig ha rätten att sätta etiketter och stämplar på människor som de inte ens känner.
    Jag säger som i Amerikat, Olli - sew them! Vi är alla i farozonen.

    SvaraRadera
  8. janstefans, rätt, Babsan är chockrosa, det kan jag nu se klart för mig, och hans/hennes peruk vill jag inte ha ens för pengar. Så no worry, så färgglatt ska vi inte ha det i denna blå/grön/röda sorgliga sörja vi befinner oss i.
    Men den vackra färgen på bilden då...? Vad kallas den?

    SvaraRadera
  9. angående bilden, kan det vara kopparfärgat!??

    hursomhelst snyggt är det.

    SvaraRadera
  10. Ljus koppar, så är det nog, janstefans, jag ska nog få till det. Återkommer med bildbevis!

    SvaraRadera
  11. Jag skulle kalla färgen konjak :-). Frisyren snygg men den är nog inte helt lättskött men med vax, mousse och spray klarar man det mesta.
    Marie

    SvaraRadera
  12. Konjak, där har vi den kanske, körde på koppar, men hamnade fel. Alldeles för skarpt och rött. Tack Marie.

    SvaraRadera