måndag 29 augusti 2011

DO, svensk horrorshow.



Maria Ludvigsson skriver idag i SvD:
-"Det väcker anstöt som ytterligare ett tecken på social ingenjörskonst, det vill säga den politiska maktens försök att med lagstiftning och myndigheter styra oss medborgare till ett visst beteende."

På uppdrag av DO, diskrimineringsombudsmannen, har tre- och femåringar fått svara på avancerade frågor om skillnader mellan människor, som en del av barnomsorgens lagstadgade arbete för likabehandling.

Vid ett utvecklingsmöte efteråt fick föräldrarna kännedom om undersökningen, liksom om sina barns svar som alltså hade dokumenterats.

Dagispersonalen var inte helt bekväm med uppgiften men hade ändå lytt dekretet från Storebror. Allt för att värna likabehandlingen, precis som i Sovjet, Nazityskland, Nordkorea och DDR.

Svenska politiker skrämmer slag på mig.
Om jag hade barn i ett sådant dagis skulle jag storma DO´s kontor och kräva att mitt barns hjärna fanimej under inga omständigheter får manipuleras med.

1 kommentar:

  1. 5 kommentarer:
    Anonym sa...
    I dagis- och förskoleåldern är barnen lättast att indoktrinera.
    Föräldrarna vet inte eller bryr sig inte om vad de gör med sina barn när de lämnar dem till dessa plantskolor där de skall fostras till lättstyrda varelser.
    2011-08-29 00:24
    Carina-Fina sa...
    Undrar så vad det är med världens ledande skikt. Varför är det så dödsviktigt för dem att ha en manipulerad hjärntvättad icketänkande befolkning?? I min värld är människor med egna tankar, kraft och kreativitet det som utvecklar samhällen.
    Vad är de så rädda för, Reinfeldt, Mugabe, Kim il Jong och alla de andra?
    Sin egen personliga makt? Är det så enkelt? Eller är det bara ett übersjukligt allsmäktigt kontrollbehov?
    2011-08-29 08:42
    Lars Å Månsson sa...
    Troligen för att styra dem till en sann socialistisk anda...Så har det varit sedan snart 50 år.Men i Sverige tycks ingen bekymmra sig över dessa vänsterinriktade lärare och förskolelärare...Undantag de privatfinansierde,typ Montessori o.likn.Men hur många småbarnsföräldrar har ekonomiska möjligheter att nyttja dessa ?? Resterande blir programerade till lättlydande medborgare,utan egen vilja och uppfattning om "allting"...
    2011-08-29 11:03
    Carina-Fina sa...
    men varför, vad är drivkraften till att ha icketänkande lallande medborgare. Dom kan ju inte få landet på fötter!
    2011-08-29 11:35
    Lars Å Månsson sa...
    Är det inte så i Sverige,att man helst lyssnar till sagoberättelser och "framtidsvisioner" från den "styrande politiska överheten och deras press"
    Tydligen struntar svensken i gemen,till om landet finns kvar i morgon eller ej !!
    Så länge dessa tanter och farbröder sprider sina lögner och idér,utan att möta motstånd,sjunker vi allt djupare ner i dyn,tillsammans med MÖNA`s nytillskott !
    2011-08-29 11:48

    SvaraRadera