lördag 13 augusti 2011

Suck....vad är väl en tjejhelg med spa och goa väninnor .....?


Solen strålar givmilt på mig och hundarna i den vackra sensommardagen på ön. Rönnbären börjar bli ilsket röda och ljungen skarprosa.
Zudden kastar sig i havet, och har just lagt ett upphittat abborrhuvud på mina nakna fötter. Zorro ligger tungt på ett svalt lakan i sjöbodens skugga, han andas fort, flåsande och hackigt, ibland tittar han hastigt upp med sina kloka bruna ögon, mest för att se att jag fortfarande är kvar.
I förrgår fick vi så efter två veckors helvetes-elände, äntligen rätt diagnos, Zorro har lunginflammation. Och jag går ingenstans.
Är självklart bredvid honom hela tiden.
I halsen sitter det en klump, den bara sitter där. Ska nog göra det hela helgen, för det är lite beskt idag. När vi skulle ha så roligt, umgås, simma, bada - ny cerice baddräkt, typ dyr, ångbasta, skratta, vara förtroliga och äta kräftor, där på tjejlyxet hemma hos M-L!

2 kommentarer:

  1. Hoppas innerligt att din snusnos blir frisk. Vad är väl en väninnehelg?! Förstår att det skulle bli jätte trevligt hos M-L. Men familjemedlemmar har prio 1. Lena L

    SvaraRadera
  2. Jeps, så är det! Och det känns rätt i magen. Får väl putsa lite fönster istället och ta mig en brakmiddag på oss tre - köttbullar till exempel!

    SvaraRadera