lördag 13 augusti 2011

The dynamic duo.


PÅ Brännpunkt SvD, skriver idag två hjärntvättade besserwisser-nötter:

-"Vi vill vi framhålla att det klimat som råder i samhället, med den ökande vardagsrasismen och ett allt mer accepterat främlingsfientligt språkbruk, är ett strukturellt problem. Det hat och den intolerans som vi idag ser på den extrema högerkanten är alltså bara toppen av ett isberg. Den moderna rasismen är ett högst påtagligt fenomen i det svenska samhället. Vi kräver nu politiska krafttag för att få till stånd en förändring."

Nu undrar jag bara, ANTON LANDEHAG, Ordförande Ungdom Mot Rasism och RIKARD EDBERTSSON ,Projektledare Ungdom Mot Rasism - har dom lila, gula eller gröna stålmans-, spindelmans- eller batmanskläder på sig?
Men ärligt.
Vem orkar lyssna på dessa två viktigpettrar, som anser sig veta bättre än alla andra, som ofta och gärna upplyser världen om sina obefintliga erfarenheter och kunskaper. De har feta skygglappar, uppträder på ett överlägset sätt och låtsas veta och kunna allt bäst.
MEN.
De har ingen aaaaaaaaning om att det finns hat och fientlighet från två håll.
Att grunden är massinvandring utan integration, med autostrada till utanförskap.

Låt oss gemensamt betacka oss för detta Besserwessi, som inte leder till annat än mer hat, förakt och undertryckta känslor.

3 kommentarer:

  1. Strukturell rasism, segregration, rasism, främlingsfientlighet, diskriminering, antimuslim
    Alla de vanliga flosklerna.

    Och så drar dom upp Utöya som en konsekvens av allt hat mot muslimer, och inte oväntat så får SD ta ansvaret för det. Samtidigt så får vi höra att vi ska inte kollektivt skuldbelägga grupper för dådet.

    Dom säger ju emot sig själva.

    Det är bara att beklaga för alla Norrmän hur okänsligt och svinaktigt våra journalister och politiker beter sig som enbart använder händelsen för egen vinning. Inte den minsta respekt för offren.
    I Norge där står alla nu mer samlade än nånsin samtidigt som vi här i Sverige är på väg åt andra hållet. Det är skrämmande.

    Dom vill också att vi ska börja diskutera problemen istället för att sopa dom under mattan, samtidigt så är kommentarsfältet öppet för alla andra brännpunkt krönikor utom denna.
    Det säger ju en hel del. Vi får inte ifrågasätta utan ska bara acceptera och hålla käften.

    SvaraRadera
  2. De är som likmaskar,som växer sig feta på kadavren.

    SvaraRadera
  3. Aftonbladet gör sitt för att motkämpa rasismen.

    http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article13461570.ab

    Notera att den vita kvinnan får vi både namn och bild på men den andra kvinnan(Chelsea) som är svart, hon får vi bara namn på och ansiktet är vitpixlat. Det är säkert bara en slump men...

    SvaraRadera