onsdag 27 juli 2011

Vänstern i Sverige jublar och fröjdas över en blond narcissistisk massmördare.


Omvärlden ser och diskuterar klokt, logiskt och sansat om jordens nu mest avskyvärda illdåd mot mänskligheten.
Men svenskt oikofobiskt PK-etablissemang har äntligen fått sitt efterlängtade bevis för att de är förmer än andra, och står över alla andra moraliskt. Oliktänkande ska nu inte bara tystas, de ska hängas, straffas kollektivt, trampas på, tillintetgöras och förgöras.



Läs också Marcus Birro, ett underbart svenskt journalistiskt undantag.
Klok aftonbladet aftonbladet SvD SvD sydsvenskan WT

14 kommentarer:

  1. Jo, Carina du har rätt.Glad att inte m i n MICHELANGELO kom till svensk press kännedom,då hade hans hela livsverk skadats.Kanske t.o.m jämförts med den brokiga regeringkoalitionen..

    SvaraRadera
  2. Det råder svensk masshysteri.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-07-27 13:27

    Tillbaka på mellanlandning hemma efter en härlig och myggfri Norrlandsresa.
    Att inte döma ABB till döden är inte för att han är värd att leva, men för att inte (norska) staten ska sänka sig så lågt och ta livet av en (under galgen) försvarslös människa.
    För övrigt känns kommenterande av invandrings- och islamrelaterade frågor futtigt efter 22/7, så jag tar en timeout därvidlag!
    John F Kennedy sade 1963 framför Berlinmuren att de stoltaste en människa kan säga är "Ich bin ein Berliner". Efter det norska folkets och dess ledningens makalöst fantastiska och värdiga sättet att reagera måste man säga i dag att "Jeg er en Norrman" uppfyller detta kriterium numera!

    SvaraRadera
  4. Thorsten:
    Roligt att du är tillbaka..Något saknas när du uteblir från bloggen.Men naturligtvis gynnar jag dig din semester.Betr. dina uteblivna myggbett,måste jag ställa en fråga.Har du under hela vistelsen enbart suttit inomhus ?
    Men för att i vanlig ordning var motvalls käring till dig,måste jag rätta dig betr. JFK:s uttalande..Detta skedde på balkongen från Schöneberger Rathaus.Njut nu vidare dina kvarvarande fria semesterdagar...

    SvaraRadera
  5. Thorsten Schütte2011-07-27 15:39

    OK, Rathaus Schöneberg. Men andemeningen förblir densamma.
    Och vi var utomhus i Norrland som den här sommaren är både insekts- och till följd av detta även bärbefriad. Ingen pollinering, mycket egendomligt!

    SvaraRadera
  6. Ulf Hjertén2011-07-27 16:19

    Vänstern i Sverige jublar över den norske massmördarens framfart! ? Räkna gärna upp alla dem som du känner och som nu jublar över det som skett. Så lovar jag att skriva till så många av dessa jag och be att de motiverar sina jubelsånger. Om du inte kan presentera en bred sådan lista (inte bara några få rabulister) förstår jag inte rubriksättningen. Om du menar att jag tillhör denna jubelkör därför att jag utgår i mitt tänkande utifrån ett vänsterperspektiv, måste jag väl betrakta detta som något slags förtal och då försvåras våra möjligheter till en sansad dialog.

    SvaraRadera
  7. Lars ÅM, Thorsten S och Ulf Hj (med flera, med flera). Ni är namn som jag starkt förknippar med bloggen så hoppas ni kommer att bidra här som vanligt :D !

    SvaraRadera
  8. Thorsten Schütte2011-07-27 16:48

    Ulf, skönt att se Dig här igen på min mellanlandning i stan. Och det är viktigt att vi som i någon mening är "vänster" inte frestas till någon form av skadeglädje, det är ovärdigt. Vad attentatet anbelangar känner jag mig tyvärr sannspådd hur jag väntade mig nästa större terrordådet i västvärlden: Ensam gärningsman, stor sprängladdning baserad på ammoniumnitratgödsel. Men dagens övervakning och avlyssning skulle en komplicerad aktion som 9/11 med många moment och många inblandade kasta så tydliga skuggor framför sig att den blev ogenomförbar. Och ammoniumnitratgödsel är en så viktig stapelvara för jordbruket att hanteringen ej går att övervaka på ett effektivt sätt.
    Men tyvärr visar attentaten även ordens makt, precis som vid Palmemordet finns det hatets kolportörer som basunerar ut sitt budskap, i dag mest på nätet, och till slut finns alltid någon som är beredd att skrida från ord till handling.

    SvaraRadera
  9. Ulf, om du har missat den enorma skadeglädje som formligen exploderat i svensk vänstermedia och på exvis Newsmill sedan massavrättningarna, då har du levt inuti ett vakuum i en grotta nånstans.
    Och om du inte ens kan se det alldeles uppenbara, då, ja då försvåras våra möjligheter till en sansad dialog väsentligt, Ulf.

    http://www.newsmill.se/artikel/2011/07/27/osloattentaten-visar-att-det-beh-vs-fler-politiskt-korrekta

    SvaraRadera
  10. Ulf:
    För tredje gången försöker jag att svara dig...
    (Sidan bryter tyvärr ner varje gång någon lägger in en kommentar)
    Tror att Carinas ordval beror på den massiva,osmakliga politiska följd,som dådet fött i Sverige.Stats-TV,Aftonbladet,Expressen,Expo,o. merparten Morgontidningar jag läst,nyttjar denna tragedi åt egna politiska vinningar.Men att under en sorgetid i hela Norge,fucusera kring mitt svenska parti SD,är inte bara smaklöst utan också baserat på att en galning/sjukperson nämnt SD i sina noteringar,.Detta kan väl knappast ligga till grund för att 340.000 SD-väljare i Sverige beskylls vara terrorister !
    Skulle om jag ville vara ofin Ulf,peka på det faktum att han också anser sig vara en "Korsriddare" för religionen sak.Men därför kan ingen gå ut och anklaga alla grannlandets kyrkliga för massmord..
    I ett sådant speciellt fall som detta,har jag själv påpekat att man bör för alla offrens skull vara återhållsam,och inte som svensk boulevardpress rulla sig i terrorhandlingen.
    Tror att du liksom jag Ulf,tillhör dem som inte gärna uppmanar och eggar till hat och hets mot annorlunda tänkande.

    SvaraRadera
  11. Jag har en bättre rubrik: "Anti-muslimska rörelser uppmanar till våld mot muslimer, politiker och journalister."

    SvaraRadera
  12. Antimuslimska rörelser?
    Uppmanar till våld mot muslimer, politiker och ournalister?
    En jäkligt osann rubrik.
    Men försök på aftonbladet, de är inte så noga med sanningen, bara den passar deras syfte.

    SvaraRadera
  13. Inga myggor? Stora fladdermösss i stället?

    SvaraRadera
  14. Ulf Hjertén2011-07-28 13:41

    Att jag missat Newsmill beror på att där är jag aldrig. Men vänsterns folk i DN, Svd, AB, Expr. m.fl dagstidningar samt radio och TV och bloggare som jag besöker och finner vettiga och intressanta jublar inte. De är allvarligt oroliga. Men vi har väl olika sorts glasögon. Jag har en del annat också som jag måste hinna med. Bl. a jobbar jag om den del lyrikprogram som snart ska tima och där en sådan här händelse kastar in nya skuggor. Och så än en gång Lars: Jag ser dig och andra SD:are som människor som tänker och tycker annorlunda än jag ibland. Det är fullständigt främmande för mig att klumpa ihop er och sätta etiketten terrorist eller rasist eller något liknande på dig och dina partivänner.

    SvaraRadera