onsdag 6 juli 2011

Svensk politik har gått bananas.


Vi har världens tråkigaste politiker, med statsministern i spetsen, andefattiga, egensinniga, enkelspåriga, maktgalna och intoleranta. Men tillsamman kan dom ställa till det.
Idag läser vi om att Reinfeldt bjuder in vänsterpolitikerna i MP till ministerposter, att C tvekar om att vara Ms nyttiga idioter, och kanske funderar även KD på det. FP vil hoppa i badtunnan med C och MP, och Lars Ohly som angriper alla, är en katastrof som vägrar inse att klockan slagit. Juholt säger att han ska bli statsminister om tre år - det var roligt!- och överalltihopa lyser Aftonbladet.
Aftonbladet - den totalitära demokratins monsterfilter, där fakta saknar betydelse, och bara "rätta" åsikter tillåts.
Förtjänar vi verkligen inte bättre?
AB Expressen SvD DN Kristianstadbladet

6 kommentarer:

  1. Thorsten Schütte2011-07-06 10:20

    No, we have no bananas, we have no bananas today...
    Men dagens situation när man äntligen vågar diskutera alternativ är väl mycket bättre än totallåsningen innan? De är till syvende och sist den av folket valda Riksdagen som måste ge stöd å regeringen och detta har ju framkommit med all önskvärt tydlighet, jag anser det vara en seger för demokratin.
    Och Lars Ohly - han skulle nog bli en utmärkt tågmästare igen. I en intervju i tidningen kupé berätatde han att han trivdes som mest när det körde ihop sig med föreningar mm och han hjälpte till att rädda situationen. Med dagens desolata läge på järnvägsfronten lär han få mycket av den varan om/när han återgår till sin tjänst.

    SvaraRadera
  2. Expressen har ju fullt upp med att skriva om att SD tvingar Säpo att handla sprit åt dom.
    I själva verket så va det mest mat dom hade i kassarna och det är Säpos jobb att följa med dom överallt.
    Det visar verkligen hur patetisk Svensk media är, en ickenyhet om SD kan dom vända till precis vad dom vill.
    Man börjar bli så äcklad av våra medier, dom har inga skrupler alls. Det verkar aldrig vända åt rätt håll heller. Vissa tidningar som SVD har visat lite stake men Herrarna Helin och Mattsson dom kommer hata SD till dagen dom kliver ner i graven.

    SvaraRadera
  3. Thorsten Schütte2011-07-06 10:49

    Alltså, om jag vore Säpovakt skulle jag gärna ge skyddsobjektet ett praktiskt handtag, så tråkigt jobbet annars är. Det är även bra om personkemi mellan Säpogorillan och skyddsobjektet fungerar, då bli den konstlade situationen att bevaka/vara bevakad mera uthärdlig får alla parter. Storm i ett vattenglas!

    SvaraRadera
  4. Del av en systematisk smutskastning.

    SvaraRadera
  5. Jo men så är det Carina.Dagligen skall (helst) på löpsedeln stå något negativt om SD...Men undrar om det säljer några extra exemplar !! I går lyssnade jag på TV-2 `s intervju med Jimmy Åkesson,programlederen undermålig,och två angripande 08:or,för att kasta smuts och söka förnedra gästen M.a.o tre 0:or och en partiledare,därför blev också programet som det blev..God dag yxskaft !!

    SvaraRadera
  6. Missade det, ska se om jag hittar det på nätet. Bedrövligt att vara i Åkessons kläder - antar att man helst skulle vilja nobba den här typen av intervjuer som ju kunde gjorts redan innan, och utan Åkesson - eftersom det är journalisternas egna förutfattande meningar som ska belysas.
    Men eftersom han får ta den lilla uppmärksamhet
    som styvmoderligt bjuds så går ju inte det heller.
    Knepig sits. Men han gör verkligen så gott det går.

    SvaraRadera